Dobrý den, co si o tom myslíte vy? Jak Fialu nemusím, tak tímhle u mě zabodoval. novinky.cz/... Přijde mi, že "v rámci bezpečnosti"nás za chvíli budou šmírovat i kamerovým systémem u nás doma. Myslím, že má každý právo na soukromí a tohle pomalinké zavádění sledování lidí mi už začíná vadit. Už takhle nás sledují až až. Tohle mi už ale přijde přes čáru...
juraja - nespoléhejte se na to, že každý hned rozpozná ironii a nadsázku. Někdo, kdo, nezná Vaše politické postoje zde prezentované, by tomu mohl uvěřit a myslet si, že to myslíte vážně.
juraja - fajn, tím přiznáním jste zde právě ztratil řadu protivládních kolegů. Ti, co to nepochopili, Váš žert vysoce hodnotí, tak to zafungovalo a splnilo účel .
Fiala zabodoval... no, já bych to shrnul asi takto: ministerstvo vnitra pod vedením Rakušana a ministerstvo průmyslu pod vedením Vlčka vymyslí šmírováni jaké dosud nemělo obdoby. Oba pánové jsou členy Fialový vlády. Takže kdo tomu šéfuje? Kdo to tedy vymyslel, když Fiala i Rakušan jsou z toho rozhořčení? Ale je jistě fajn že Fiala vyslal jasný signál, že to nepřipustí. Protože víme, že když řekne v celostátní televizi ,, Daně zvyšovat nebudeme! Tečka! tak přece slovo dodrží jako čestný muž!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.