Nejste přihlášen/a.
Zažil jsem totéž. Ale nic proti mojí osobě. Jen strach z okolí. Jiný člověk. Pomáhalo jen mluvit a komentovat co bylo. Občas blikla světlá chvilka. AD nemá souvislost s očkováním covid 19 (také jsem proti tomu nesmyslu). Je to dlouhodobé. Je zbytečné se ptát proč. Degenerativní zánik neuronů. Nic víc. Je zbytečné někoho vinit. Je se s tím smířit. Chování matky nemůžete přikládat nějakou váhu a brát si osobně. Je to nemoc.
No jasně, protivná a ještě k tomu stará jako každý důchodce - když toto čtu, tak bych ti s chutí dal pár po hubě, protože takhle se vyjadřovat o starších lidech může jen úplné hovado. A pro tvůj klid, důchodce opravdu nejsem, jen mě na rozdíl od tebe, mí rodiče slušně vychovali.
Víte co si myslím? Že dospělý člověk si má zařídit osobní život tak, aby pro něj úmrtí starých rodičů nebylo doživotní tragédií se spoustou nezodpovězených otázek, ale jen krátké smutné období v životě, které nevyhnutelně nastat musí, ale po kterém zůstanou jen vzpmínky, snad hezké. Vlastní spokojený život, vlastní rodina, děti, partner. Nimrat se v minulosti coby kdyby nikdy nic nevyřešilo, je třeba jít dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.