Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to vidíte s AI sekretářkou?

Od: kecalek odpovědí: 8 změna:

Nebylo by už pomalu na čase, aby tu nějaké byly? ChatGPT si s náma pokecá, nejrůznější další nám kreslí obrázky, tak už by tu taky mohlo být něco, co by se napojilo na mikrofon a člověk by tomu diktoval a ono by to prostě psalo do souboru. A pak by to další AI učesala a dala tomu nějaký rozumný tvar. Ale zatím jsem o ničem takovém neslyšel. Vy ano?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No som zvedavý ako by ju šef ohol cez stôl alebo zvalil na gauč.*smich*

Taktéž kafe neuvaří.

prostromek
hodnocení

0x

Odmítám se bavit s nějakých Emilem, nebo virtuální Natašou.

Vždy se přepnu a počkám na živého operátora.

Přijde doba, kdy lidé budou přejezení umělé intelignce a začnou ji cíleně ignorovat, stejně tak ušetření pár vteřin při placení hodinkami, čipem, tetováním apod..

Potom nastane zlatý věk normální běžné lidské spolupráce a firmy s živými lidmi budou vyhledávány, upřednostňovány a profitovat.

----------------

Malé zamyšlení - jak lidé smysluplně využili těch pár vteřin, které ušetřili při placení kartou, hodinkami?

007cz
Jak se dá poznat, že mluvím s živým operátorem?
chorydnes
Ale pri platbe kartou/hodinkami vůbec nejde o usetreni pár vteřin, to je tvoje mylná představa...
A taky jednou třeba přijde doba, kdy se vrátí zlatý věk páry...

Tak skúste na Slovensku nahlásiť poruchu na elektrickej sieti,distribúciu. Bude sa s vami baviť len Elektra. Živého operátora sa nedočkáte.

prostromek

Pokud se dovolám na AI, tak mi nedokáže odpovědět, nebo mi nerozumí. Potom nabídne přepnutí na živého operátora. Zatím se mi nestalo, že bych neuspěla.

Je zajímavé, že nová doba patří mladým. Podle průzkumů mnozí nezvládají ani obyčejné telefonování a mají problém mluvit. Používají raději sociální sítě a SMSkují. Momentálně asi čtvrtina. Ale uvidíme, kam se to zvrtne.

search.seznam.cz/...

-----------------------

Slovensko - třeba už tam mají tak chytrého robota, že se s ním dá domluvit.

chorydnes
hodnocení

0x
Gemini od Googlu, co mám v mobilu funguje na hlas. Takže by tohle určitě v pohode zvládl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]