Nejste přihlášen/a.
Přes tyden dělají hovno a o víkendu to roznáší, geniální, to musela býti hlava co to zase vymyslela... skvělé dal bych mu odmenu, takové akce zcela jistě budou plusem k BESIPU
...opět se potvrzuje, že údolí dutých hlav začíná v Práglu v kachlíkárně / hurá budou příplatky za sobotu a neděli a vykáže se činost na prevenci a protože prší vyjede málo lidí a proto bude málo nehod a akce bude úspěšně hodnocena.../ soudruzi nas..t!
ahoy,
70 kontrol je malo,
ale meli by se spise zamerit na ty, kteri ohrozuji ostatni.
tech nemyslicich kretenu co je na silnicich to je des.
davat pokutu za to, ze nekdo nerosviti za slunecneho dne svetla se mi zda totalne idiotske.
podle me by taky policajti nemeli kontrolovat nespravne parkovani, na to by stacilo vyskolit lidi z pracaku a ti by se ve meste vyradili.
na kazdou krizovatku bych dal kamery a na kazdou rovinku radar, ono je to sice buzerace a hodne by to stalo, ale vysledek by podle me byl uzasny, je to tak v anglii a nikomu se ve meste nechce porar zrychlovat a spomalovat pred radarem. Nemluve o jizde na cervenou, hned mu prijde pokuta a nido s nim nediskutuje.
policajtum bych nakoupil dalsi kary, ono ty pasaty opravdu funguji!
takze jsem pro kontrolu na kazdem rohu, ale ta kontrola by mela smerovat proti nebezpecnym kretenum co ohrozuji ostatni.
a kdyz uz by se jim nahodou podarilo nekoho chytnout vzal bych mu na par mesicu ridicak a NA NEJAKY TEN DEN BYCH HO DAL DO CHLADKU samozrejme, ze by si ten pobyt zaplatili, ono nejaka pokuta nic neresi.
takze kontrolam a policajtum, kteri se slepe nedrzi predpisu zdar
V podstatě máš pravdu, ale spousty problémů s policií si děláme sami... Jeden mini příklad... bude se provádět orient. dechová zkouška vždy... a lidi hurááá...ale moment, jedu domů z kanceláře a třikrát za půl hodiny silniční kotrola a náustek? Co bude příště? Výtěr ústní dutiny, odběr DNA? Zákon a nařízení policejního funkcionáře jsou rozdílné, což samo o sobě je protizákonné... Dle zákona č.361/2000 Sb., jsem povinen na výzvu příslušníka podrobit se orient..., ale jak je možné, že již někdo zapomněl na odkaz k zákonu č. 379/2005, že policista je osobu oprávněn vyzvat pouze, lze-li se důvodně domnívat ( důvodnost musí být hmatatelná)! Ve chvíli, kdy tuto otázku položím, policisté znejistí...alkohol za volant nepatří, ale být ovce, která dělá co někdo říká, opravdu ne... a malý dodatek: Výše uvedený zákon má chránit před šikanózním postupek, kdy při bezdůvodné orient. dech. zkoušce Vám bude například naměřeno 0,2 či 0,3 promile, což není opravdu alkohol, policisté Vás zajistí, odvezou na krev, půl dne pryč a výsledek odběru 0,0...samozřejmě nejhorší varianta je odmítnout krev a máme čárku, chytili jsme notorika, odevzdejte řidičák...
Tak jsem dnes vyměnil na 4kuli brzdový destičky, uložil dobitou baterii a prostříkal všechny elektrokontakty, zalepil čtyři díry po hřebíkách a jel jsem na kontrolní jízdu odvedené práce. Kilometr za městem - PACH. Kontrola papírů, poprvé jsem si fouknul do elektronickýho alkotestru , výsledek 0,0 a ... ,,Máte u sebe 100 Kč?,, Divím se za co. ,,Nesvítíte.,, Při prostříkávání kontaktů jsem si vypnul světla a nevšimnul si toho. Takže jsem si dnes už zaplatil pět piv a mám 0,0 promile. Jdu to zkusit do jiný knajpy.
jo prostě banda koko...je potřeba jim přidělávat práci, posílat je tam kde se něco děje, stěžovat si když blbě stojí, prostě je hlídat aby mohli škodit co nejmíň, a to jejich pomáhat a chrápat, krast a podvádět jim zarazit...prostě parta na ho... alespoń ti doprváci to je verbež...
doplněno 24.07.10 18:56:100 Kč se dá oželet, horší jsou ty body a o tom " foukání" to už jsem psal o dva řádky víš...
kdysi před lety,ani nevím co mne to napadlo,tak jsem při klasické "buzeračce"-a to byla preventivní kontrola,nic jsem zrovna neporušil, s Citronem XM 3.0 po chvíli jejich snahy mne prostě na něčem chytit-vzal klíče od auta,"pustil jsem ho na zem" a položil je na střechu spolu s vizitkou a se slovy:"až si zablbnou,ať cinknou"...a odcházel jsem pryč...To jste neviděli jaký to mělo efekt-ještě podotýkám,že mne zastavili na dost blbým a nepřehledným místě před křižovatkou...Trošku čučeli a brblali-říkám jim,že nejsem z ničeho podezřelý,nic nelegálního,žádný přestupek ap.a tam mne zastavili oni,takže prostě můžu v klidu jít...,ale zabralo to-došlo jim,že než by zavolali odtah apod.tak bude lepší mne nechat být...Taková "léčba šokem"
pánové jejdanánku a čudla jsou zřejmě policajti hlavy duté, potrefená hus kejhá, máte alespoń dokončenou 9. letou docházku v základní škole, nebo jste flákači co se nechali nalejt, aby mohli buzerovat ostatní - vypatlanci, tipnul bych Vás na měštáky ti jsou ještě tupější než stáťáci...tzv nastupci šedého moru...
Člověk nemusí být hned policajtem, aby pochopil smysl kontrol. Kdo má auto v cajku, nemá se čeho bát. Kdo nemá a navíc jezdí jako prase, má se čeho bát a tak brblá, kritizuje a uráží. Tam bych to viděla na postřelenou husu! Z vašeho niku se dá celkem úspěšně odhadnout úroveň vašich myšlenek.
Zajímalo by mě čím tedy jste / plotna, vařečka, kadeřnice, klepna / když jste pochopila smysl bezsmyslných kontrol, kolikpak jste najela kilometrů a kolik absolvovala buzeranských silničních kontrol kdy z Vás kretenci kteří byli vyučení buhví čím a dělali ze sebe znalce techniky, mohli odebrat otp, PSP dodržuji, za rok najedu 30.000 - 40.000 km a ne po dálnicích, auto mám vždy v pořádku ne starší 4 roků, nekritizuji a neurážím pouze konstatuji stav, pokud já jsem potrefenou husou , tak Vy jste STŘELENÁ SLEPICE a nebo NAIVNÍ KRÁVA a pokud máte vůbec řidičák...ale určitě máte někoho u těch debilů co znepříjemnují normálním lidem život tak se Vás to asi dotklo, a na můj nick se vyprdněte - uvidíme, zaregistrujte se a dejte si tam svoji fotku, ať se kochnem ...jak říkal pan Kopecký v nemocnici, / kam zřejmě patříte / Vy jedna KRÁVO NEBESKÁ, protože Vaše myšlenky máte zřejmě v jiné části než je hlava...přesto Vám přeji příjemný zbytek víkendu...
- V žádnép případě nechci paušalizovat ale pokud je víc jak 50% blbů nemají právo na existenci, a už vůbec na plat z mých daní...
Jak říkám, už raději nechlastejte! Střízlivý člověk by se takto uboze nemohl vyjádřit. Pokud ano, jistě má problém sám se sebou a tak si ho řeší hrdinným chvástáním se a urážením tam, kde se cítí bezpečně.
milovaná jsouc abstinentem, nemohu než předpokládati, že jste jedovatou babou v přechodu...a vůbec se necítím bezpečně, přestože jsem majitelem zbrojního průkazu a několika zbraní...ale Vy jedovatá osobo jste neodpověděla na jedinou otázku která Vám byla položena - takže přestárlá a ještě policajtka...? problematikou dopravy se na rozdíl od Vás zabývam několik let a problematiku dopravní policie celkem znám jelikož jsem s ní nucen občas spolupracovat, no nic - tak něco přihoďte jedovatá slino...nebo přestárlá baletko...? jeminkote.nebo koko...
Vidím zkušeného člověka za volantem, ověšeného kolty a přeplněného sebevědomím. A také značnou rozumovou nedostatečností. Doufám, že je výjimkou v současné společnosti.
všichni svorně nadáváme na policii do té doby než je sami potřebujeme. S kontrolama na cestách souhlasím, několikrát jsem se přesvědčila, že spousta řidičů jezdí jako hovádka a nerespektují dopravní značení. K zuřivosti mě spíš přivádí různé uzávery na dalnicích a hláška POZOR NA SILNICI SE PRACUJE- ať tudy jedete v kterou koliv hodinu vidíte maximálně dva zaměstnance opřené o lopaty.
uklidnila mě ta flaška rumu - pokud teda náčelník bude pít...
já vím že klídek, jen mě strašně nadzvedávaj komici typu utopil se - vypustíme všechny rybniky a přehrady, to je přesně postup policie k dopravě - to není o politické vůli - ta tady nebyla nikdy, ale o zviditelńování debilů, nebo názory takovejch naftalínovej baletek jako byla ta výše...taková ta grosovsko - langrovská líbivá a zviditelňovací politika, takový ten sliz kterj se patlá všude kde se podíváš,,,,,,,
Jasně , náčelník si rád s Tebou připije . Třeba na to aby konečně už někdo udělal pořádek v tomto Absurdistánu.Ale to se asi dříve uchlastáme, protože to nehrozí.Politika vždy byla a bude jedno velký svinstvo.A´t je u vlády rudej, modrej nebo oranžovej pro nás obyčejný lidi se nic k lepšímu nezmění .Věř mě , pozoruji to již více jak 50 let. Jen mě je líto mladé generace, budou to mít těžší v určitých aspektech , než my. Co říkáš panáčku dobrý slivovičky.Podívej jak mrška hezky řetízkuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.