Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Overenie účtu na PayPal

Od: bobik odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chcel bych sa opýtať, sú tu nejaký ľudia čo používajú PayPal alebo sa vyznajú?

Chcel by som sa prihlásiť do svojho účtu, žiada to email a heslo ( klasika ) toto zadám a chce to overenie telefónného čísla ( sms ) ...

Problém je v tom že to číslo mám už dávno zrušené a tým pádom sa nedokážem prihlásiť na svoj účet... Čo sa týka podpory vôbec neviem kde , na koho sa obrátiť lebo nemajú tam žiaden email, kde by som mohol napísať, len čisto CALL CENTRUM . Myslíte že jediná možnosť je zavolať, alebo neviete o nejakej podpore? Ďakujem pekne za čas a info ... :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x
Tak tam zavolejte. Ono to stejně nepůjde tak jednoduše jak si nejspíš představujete, protože budou muset ověřit, že jste to skutečně vy komu to patří.
Možná bude nejrychlejší založit si nový účet

indigo
hodnocení

0x
Zalozit novy, beztak tam bude na druhe strane sedet nejaky Ind na houmofisu a telefonicky se nedomluvis
bobik
Dobre , ďakujem za odpovede, vytvorím nový účet. A rád by som sa ešte opýtal , nebudú si účtovať nejaké poplatky alebo tak za to že ten účet bude neaktivny , alebo ho časom zrušia? Ja som ho skoro vôbec ani nepoužíval a prihlásený som tam bol asi tak rok dozadu ...
indigo
Nemyslim si, leta paypal uz nepouzivam, nyni jsem se do nej prihlasil a je tam cista nula. Chtelo to po mne samozrejme druhy faktor sms na mobil, ale ten mam stale stejny, takze ok. Dival jsem se ruzne do napovedy a nejak jsem nejake kontakty nenasel, porad mne to posilalo na nejake texty co kdyby.
Jen je mozne, ze treba nepujde zadat do paypalu stejna karta/cislo bankovniho uctu a podobne, to nevim.
bobik
Presne , vždy len samé odkazy, ktoré presmerujú na iné odkazy a nič dôležitého v konečnom dôsledku sa nevyrieši ... Ja som tam mal zadanú kartu ktorá z hodou okolností tiež už neexistuje ... Ako celkovo mňa vôbec ten účet netrápi tiež nejaké drobné tam boli cca 4€ len dúfam , že nejaké poplatky alebo podobné nezmysly si nebudú účtovať ... Ale to tiež pochybujem ... Možno to po nejakej dobe neaktivite zmažú...
indigo
Realne je to nevymahatelne, takze v klidu.
ml1

Poplatek je naštestí jen do výše zůstatku, prostě když se 3 měsíce nepřihlásíte, zkonfiskujou vám kousek zůstatku a nevim jak dál, ale asi za další 3 měsíce další, dokud tam neni nula.

opc
hodnocení

0x

Trochu jsem Googlil a našel jsem tuto stránku kde je mj. i kontakt na PayPal. Mají tam mj. uvedené, že "Nemůžete se přihlásit? Pokud se nemůžete přihlásit ke svému účtu PayPal, můžete nás kontaktovat telefonicky a požádat o pomoc. Z bezpečnostních důvodů nejsme schopni poskytnout podporu s přihlášením přes e-mail." Telefonní číslo +420-239018242 na PayPal jsem pak našel zde. Je to české tel. číslo a tak bych předpokládal, že se tam snad dá domluivit česky.

doplněno 10.03.25 02:05:

Podobný dotaz z roku 2020 ohledně PayPal jsem našel na banky.cz/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]