Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám použít za materiál, abych rychlým způsobem změnila na zvonku jméno?

Od: zvonkohra odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, má mi přijít poštou bankovní karta z nové banky, kde jsem si založila účet. Paní v bance mi řekla, že musím mít na zvonku své jméno a příjmení, ale dole je sice příjmení co mám i já, ale je tam mužské jméno a příjmení a já bydlím už sama, tedy doma ve svém bytě. Ještě nikdy jsem neměnila jméno a příjmení na zvonku, ani dole ani nahoře, paní mi poradila, abych tam to mé jméno a příjmení prostě nalepila, ta karta přijde do 10 dní. Prosím můžete mi poradit, co za materiál mám použít, aby to tam drželo, nerozpilo se to při dešti. Nevím jak dlouho trvá taková změna, když se to dává dovnitř toho zvonku, ale tak já to chci udělat tou rychlou cestou. Paní v bance říkala, že bude problém, když tam bude mužské jméno a příjmení, i když tohle příjmení v celém vchodě mám jen já, taková ta nejpevnější průhledná lepenka určitě nebude stačit, protože ta nejlépe drží na papíru a ne na zvonku. Poradíte mi prosím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Bílou úzkou izolepu /páska na kotoučku/ a na ni napsat jméno permanentním popisovačem /fix s tenkým hrotem/. To se nesmyje, nepropíše a pak se dá snadno sloupnout. Teda jestli jsem správně pochopila, že chcete přelepit dočasně ten štítek se jménem.

hodnocení

0x

Voděodolná náplast, jméno napsat propiskou.

Něco vydrží, a mezitím požádat domovnici o změnu jména na zvonku.

doplněno 03.03.25 03:56:

Teda pokud máte v baráku něco takového.

doplněno 03.03.25 03:57:

A pokud tohle, stačí tupý nožík a ten plast z boku opatrně vyloupnout a změnit jméno

Co mám použít za materiál, abych rychlým způsobem změnila na zvonku jméno?
Co mám použít za materiál, abych rychlým způsobem změnila na zvonku jméno? #2
zvonkohra
hodnocení

Děkuji za rady, já jsem si uvědomila, že to nechám nalepené jen pro tu kartu a pak tam nechám to mužské jméno, je to pro mne bezpečnější kvůli zlodějům. Domovnici máme, to má asi každý barák, kde je družstvo tuším.

JJ, jak myslíte.

Stejně nechápu proč to jméno a přijmení.

Teda pokud nemáte v baráku třeba ještě neprovdanou sestru, sestřenici.:-D

Já mám na zvonku a na schránce jen přijmení a to ještě v v množném čísle. (Novákovi) a všechny bankovní karty přišly normálně do schránky.

chorydnes
hodnocení

0x
Já bych neplašil. Karta podle mě dojde, dneska se už neposila ani do vlastních rukou. Pošťák to řešit nebude a hodí to do schranky se stejnym prijmenim. Popř uloží na poštu...

ml
hodnocení

0x

Pokud to pošlou českou poštou, je to naprosto bez problémů. Hlavní je číslo popisné nebo orientační. (Fio i spořitelna to posílá jako obyčejnou zásilku.)

Ono s tím, že na schránce musí být plná jména všech osob, to má pošta v podmínkách už dávno a nikdo to nedodržuje, většinou je na schránkách mužský pán domácnosti (dokonce i když je už mrtvý nebo odstěhovaný) a na zvoncích celá rodina s koncovkou -ovi. Zatím poštu doručujou lidé, až to budou dělat roboti, bude možná hůř (to už se zadrhne na názvu ulice, kterou lze obvykle napsat více způsoby) a třeba taky ne, pokud se na to nasadí nějaké pokročilejší algoritmy. Je legrace, když přijde někdo nový, já takto mluvil s nějakou pošťačkou, která když mi dávala rekomando, se ptala, co všechno je u nás z toho, co má (tehdy měla spořitelna nějakej blbej software, kterej tisknul z čp jen první dvě číslice a ona při roznášení výpisů tápala, protože některá jména jsou na sídlišti prý klidně pětkrát).

prostromek
hodnocení

0x

Doručovatel vhodí obyčejný dopis do schránky, nebude na Vás zvonit.

Předpokládám, že doručovatelé u Vás mají klíče od vchodu a přístup ke schránkám.

Takže alfa omega je označit si svoji schránku svým jménem.

-----------------

A Vy budete doma čekat na zazvonění pošťáka? To byste nemohla do práce anebo na nákup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]