Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikana - postup a řešení

Od: poky odpovědí: 2 změna:
Vážení čtenáři, bohužel je na mou osobou cíleně útočeno avšak bezdůvodně jelikož útočník si na mě mnoho dalších věcí vymyslel. Na sociálních sítích mám nyní další přezdívku jelikož mi už dokázal čtyři dokonale zlikvidovat a vydává se pod nimi jinde. Já doopravdy dříve přes inzertní portály prodával SIM karty obsahující pěkná telefonní čísla, ale nikdy jsem na tom nechtěl zbohatnout takže cena nikdy nebyla přes 2000 Kč. Nikdy jsem nenabízel reality ani fiktivní zájezdy to jsou od člověka který mě chce zlikvidovat jen samé lži. Bohužel na sociálních sítích dokáží lidé vymyslet mnoho věcí, ale postavit se nepříteli v tváří v tvář to umí doopravdy hodně málo lidí. To, že jsem poznal manželku v nemocnici mu připadá jako úchylka no za mě tento starý agresivní člověk žije sám a hledá jak se jednoduše zabavit. Je poměrně dost vychytralý a šťourá se na internetu všude možně. Jenže jedinou důležitou věc si neuvědomuje, že má na mou osobu křivé obvinění až na vyjímky. Kdepak tomuto borečkovi se nepodaří nic tak závažného prokázat za což by hrozilo vězení i já mám dost potřebných důkazů kde mi vyhrožoval vraždou což je o dost závažnější než toto vyhrožování a ještě jedna věc já mu nic nepřeji než jen to, aby toho okamžitě zanechal a případně mu policie dala jen pokutu kolem 100.000 korun a podmínku na 60 měsíců. Vězení by sice na smrt mělo hrozit, ale narozdíl od něj nejsem taková svině. Blíží se nový měsíc březen 2025 budu moc rád když neuvidím na sebe žádný další útok z jeho strany. Jinak jsem připraven jít tvrdě do soudního boje. Bohužel nejvyšší čas to zakončit právě přišel celá kauza trvá dlouhých 12 let.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bill
hodnocení

0x

Pokud máš důkazy, tak konej.

Jediné co by policie řešila je nebezpečné vyhrožování, a pochybuju že k tomu máš důkazy jinak bys dávno konal, vše ostatní odloží jako přestupek proti občanskému soužití a je to opět o důkazech.

Po většinou půjde o to že ty asi nebudeš chtít někde vysvětlovat, že jsi s něčím (pololegálně) kšeftoval Takže asi nebudeš chtít někde řešit formality.

hodnocení

0x

Jako vždycky - teď tu o Karkulce... *smich*

Ale objektivně uznávám Woodyho Allena s jeho "To, že jsi paranoik, ještě neznamená, že po tobě nejdou." ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]