Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doprava s DPD

Od: milab® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, máte někdo zkušenost s dopravou s DPD? Už dvakrát mi balíček dali na výdejní místo, přestože jsem si zaplatila doručení domů, ani mi tak nejde o ty peníze, ale když je napsáno na adresu domů, tak by to měli doručit domů,špatně chodím a je pro mně komplikace vyzvedávat si to na výdejním místě, jsem v důchodu a stále doma, takže nemůžou říct, že mně nezastihli, stalo se vám to taky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rk22
hodnocení

3x

S DPD problémy jsem ještě žádné neměl a pokud mi doručovali nějakou zásilku tak vždy ji doručili v pořádku a bez problémů. Pokud ti měli doručit balíček domů na tvojí adresu a místo toho ti ho opakovaně doručili na výdejní místo tak bych to reklamoval a to i přes to, že ti o peníze nejde. Tou reklamaci jim dáš najevo, že se ti to nelíbí a možná dají o tom vědět řidiči (kurýrovi) který to tak dělá a možná si tím zjednodušuje práci a příště si na to bude dávat pozor a zásilky ti doručí domů. Je to asi o tom jak solídní řidiče kde zaměstnávají.

kmet
hodnocení

0x

S DPD nemám problém, za mě jsou spolehliví. Nicméně, víte co prý znamená DPD? "DoP*Dele".

hodnocení

0x
Minulý týden mi DPD vezlo balík domů. Bohužel když volal řidič, nikdo ještě nebyl doma, domluvili jsme se že to nechá v nejbližším výdejním místě. Fungovalo to bez problémů.

hodnocení

0x

Zrovna dnes před 2 hodinami mi doručovali zásilku , ráno -SMS že budou v čase 09:00 - 11:00 doručovat, cca 3 minuty před příjezdemtlf zda jsem doma. seběl jsem ven a chvilinku počkal půl nebo cemo minutu? kdo by to až tak sledoval? přijel předal balíček -ani nevyskočil do nákl. prostoru-měl to už připraveno .

futra
hodnocení

0x
Je to o tom jaký je ten kurýr a nezáleží na firmě ,která dopravuje.U nás je zase problém ,že některým se k nám v zimě do ulice nechce zajíždět kvůli sněhu a jiný ji sjede i po ledu.Jak doporučují kolegové musíte si zavolat na depo a tam si to vyreklamovat.

hodnocení

0x

Dobrý den. Také s SPD nemám problém. Pokaždé mi přišla SMS a pokaždé se vešli do času. Měl jsem je tady zrovna v pátek a mnohokrát předtím. U nás je ale pořád někdo doma. Jinak si nechávám také posílat do Zásilkovny nebo Alza boxu. Ten je u nás u Lidlu, což je asi 150 metrů. Zásilkovna je stejně daleko. A včera jsem si vyzvedl zásilku v One boxu, který je ve vedlejší ulici nový. Ti řidiči DPD vždycky chvíli před tím než přijedou, tak zavolají. K nám jezdí pořád stejní 3 řidiči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]