Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vy co bydlíte v Hradci Králové

Od: kamila odpovědí: 9 změna:

Ahoj, zajímám se o výhledy na město ve vysokých budovách a chystám se během jara na výlet do Hradce Králové. O Bílé věži vím, ale hledám výšší výhledy. A protože vím,že nejvyšší budova by měla být Hotel Černigov,zajímá mě, nevíte jestli je možné podívat se do nejvyššího patra nebo do některého z nejvyšších, aniž bych si tam objednala pokoj? Napřklad v Brně je AZ Tower,ale vyhlídka pro veřejnost v nejvyšších patrech tam není. V zahraničí je běžné, že je v jednom z nejvyšších pater bar nebo restaurace a lidé tam jdou za tím zážitkem vidět město z výšky. Nebo zaplatí vstupné a pustí je tam. díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anci
hodnocení

0x
To by mě zajímalo taky zrovna ten hotel Černigov je to můj sen se podívat do nejvyšší patra. Ale abych se nemusela ubytovat.Hradec je moje láska.

hodnocení

0x

O hotelu Černigov se v HK mluví jako o něčem, co bude brzy srovnáno se zemí. Tak nevím. Ale jen tak se asi dovnitř nedostanete, hotel není v běžném provozu. Jaga.

anci
Fakt? Já zrovna nedávno koukala kolik tam stojí ubytování.Maji aktualizované na rok 2025. Tak nwm :)
P.Jago, booking com mně nabízí ubytování v hotelu, takže je asi funkční.
Vy co bydlíte v Hradci Králové

hodnocení

0x
Co Bílá věž? cs.m.wikipedia.org/...

liska5
hodnocení

0x

Byla jsem v Černigovu až nahoře v rámci exkurze s hotelovkou, se svou třídou v r. 2005. Pamatuji ten pohled dolů do kolejiště. Tenkrát to šlo, dneska bych si tam zavolala. Nevím, jestli ještě funguje. Hradec z výšky je pro nás z hor taková placka, jen to staré náměstí se sv. Duchem, Bílou věží je trochu vyvýšené. Tam je hezčí centrum prochodit: mimo náměstí třeba na soutok a park kolem, elektrárnu - Hučák, muzeum, pěší zónu, nábřeží, fortny, nové budovy vysokých škol, hradby u kasáren s myší dírou, zimák, stadion pod lízátky, i ten autobusový terminál vypadá efektně.

vili
Nejhezčí na Hradci je, že je odsud relativně nedaleko zámek v Pardubicích. A cestou k němu Kunětická hora s možností dalekých výhledů.
kamila
hodnocení

Zkusím rtam zavolat. I když exkurze pro školy bude asi něco jiného než čumenda pro jednotlivce.

anci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]