Nejste přihlášen/a.
4x
4x
Paní Ája, která zde ještě nikdy nenapsala nic pozitivního, si opět stěžuje, že nějaká jiná paní v neděli! považte, nesehnala žádného opraváře, který by přijel opravit lednici, navíc v záruce. Pravděpodobně by bylo i vhodné, aby dotyčný měl zrovna skladem všechny potřebné náhradní díly na ten konkrétní typ, aby opravy vyřešil ihned na místě.
Dále jí vadí, že záruční doba je až 30 dní, přestože tato doba vychází z právního řádu a byla s ní seznámena při koupi.
Možná příčina problému bude, že buď nebyly dobře dovřené dveře, nebo byl koupen model, který je určen do vytápěného bytového prostoru, a je konstruován tak, že pod cca 12 stupňů Celsia nefunguje. Protože teď lednice funguje.
Řešení ve formě zpracování potravin nebo prozatímní uložení jinde odmítá.
Omlouvám se, ale mně to přijde jako vyloženě bez řešení.
Těším se, až se příště budu moci zamyslet nad dalším neuvěřitelným šlendriánem, například že kamarádka s okny k řece má v létě v ložnici komára.
Ale v tomto případě si myslím, že jen nezavřela dveře, protože žádná zima teď není, byly větší mrazy a už by to zjistila dřív.
Mě spíš zaráží ten tón, jakoby měla na všechno automaticky nárok, zatímco ostatní musí být okamžitě k dispozici, a přitom je vlastně vždycky jen hrozně negativní.
3x
Musí vše vyhodit? Proč MUSÍ? Každý musí umřít!
Jestli dne vytekla lednice tak přestala fungovat včera a potraviny v ní musí vydržet aspoň 48 hodin-tedy pokud se zbytečně nenechá otvřená! Jinak venklu je zatím (tedy nevím jak na vesničce) ale u nás příhraničním okresu s A jsou teploty +- identické jako v průměrně nastanené ledničce. Toliko můj názor na danou problematiku! Navíc v záruce je to starost na prodejce-takže podat podnět na reklamaci u prodejce a to bude nejspíš až v pondělí . O víkendu Vás asi každý pošle někam (tedy pokud by nešlo o havaríi vody kdy škoda přesáhne byt dané osoby ale i další byty!)
3x
1x
Madam, a čemu se divíte? Dnes jsou výrobky kompletovány tak, aby se celá vadná věc vyhodila a koupila se nová. Nikdy jste neslyšla o tzv. "kurvítkách"?
Kdysi dávno se koupil díl, či dílek, třeba za 2 koruny a jelo se vesele dál. Měla jsem takový mixér - od svatby v roce 1975 dalších 35 let. Stačilo napsat do podniku Eta Hlinsko pro součástku a mixér si vrčel dál. Dneska se náhradními díly nikdo nezabývá a vše se vyrábí tek, aby s to nechalo nahradit celým novým přístrojem. Je to prostě tak. A nic s tím nenaděláme. Jaga.
Souhlasím. A nejvíce mě baví, jak vždycky naproti tomuto začne v médiích mluvit nějaký negramota o ekologii![]()
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

1x
0x
V pondělí zavolejte do prodejny, lednička má záruku (jak píšete).
No a ta prodejna ji musí přijmout a bezplatně opravit.
Mezitím kamarádce pomozte a jídlo dejte k sobě do lednice.
0x
Mimochodem, pár slov a jedno kliknutí: sem servis-chladnicek-praha.c/... - jste třeba volali? Jsou ze Stodůlek a píší servis nonstop. Sice prý bez příplatku - ale není tam neděle. V neděli určitě počítám klidně s dvojnásobnou pálkou.
0x
Opravdu se v ulici , paneláku nebo mezi přáteli nenajde nikdo, ke komu by si kamarádka dala jídlo do ledničky? Její rodinu její situace nezajímá? Nenajdou místo v lednici? Píšete že je to stará babička, to měla narvanou lednici na 2 měsíce nebo jak? Tak jogurty může dát k jedněm přátelům, maso k jiným, další část k sousedům.
Řemeslníci si chtějí také odpočinout. Vy pracujete v kteroukoliv denní dobu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.