Nejste přihlášen/a.
Musí vše vyhodit? Proč MUSÍ? Každý musí umřít!
Jestli dne vytekla lednice tak přestala fungovat včera a potraviny v ní musí vydržet aspoň 48 hodin-tedy pokud se zbytečně nenechá otvřená! Jinak venklu je zatím (tedy nevím jak na vesničce) ale u nás příhraničním okresu s A jsou teploty +- identické jako v průměrně nastanené ledničce. Toliko můj názor na danou problematiku! Navíc v záruce je to starost na prodejce-takže podat podnět na reklamaci u prodejce a to bude nejspíš až v pondělí . O víkendu Vás asi každý pošle někam (tedy pokud by nešlo o havaríi vody kdy škoda přesáhne byt dané osoby ale i další byty!)
Madam, a čemu se divíte? Dnes jsou výrobky kompletovány tak, aby se celá vadná věc vyhodila a koupila se nová. Nikdy jste neslyšla o tzv. "kurvítkách"?
Kdysi dávno se koupil díl, či dílek, třeba za 2 koruny a jelo se vesele dál. Měla jsem takový mixér - od svatby v roce 1975 dalších 35 let. Stačilo napsat do podniku Eta Hlinsko pro součástku a mixér si vrčel dál. Dneska se náhradními díly nikdo nezabývá a vše se vyrábí tek, aby s to nechalo nahradit celým novým přístrojem. Je to prostě tak. A nic s tím nenaděláme. Jaga.
Souhlasím. A nejvíce mě baví, jak vždycky naproti tomuto začne v médiích mluvit nějaký negramota o ekologii
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Mimochodem, pár slov a jedno kliknutí: sem servis-chladnicek-praha.c/... - jste třeba volali? Jsou ze Stodůlek a píší servis nonstop. Sice prý bez příplatku - ale není tam neděle. V neděli určitě počítám klidně s dvojnásobnou pálkou.
Opravdu se v ulici , paneláku nebo mezi přáteli nenajde nikdo, ke komu by si kamarádka dala jídlo do ledničky? Její rodinu její situace nezajímá? Nenajdou místo v lednici? Píšete že je to stará babička, to měla narvanou lednici na 2 měsíce nebo jak? Tak jogurty může dát k jedněm přátelům, maso k jiným, další část k sousedům.
Řemeslníci si chtějí také odpočinout. Vy pracujete v kteroukoliv denní dobu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.