Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázně s manželem a psem

Od: kenyska® odpovědí: 2 změna:
Prosím, má někdo radu?
Mám nárok na lázně - MG 30.01 pod diagnózou chronická rozšířená bolest.
Nebylo by možné najít lázně, kam by mohl i manžel a p malý pes?
Vím, je to ujetý dotaz. Ale co kdyby se našel někdo, kdo by poradil. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

15 dní stará novinka :): Františkovy lázně

hodnocení

0x

Při pobytu v lázních jsem poznala paní, která se tam léčila. Jel s ní manžel, jako samoplátce, aby ji doprovodil. Říkali mi, že ten jeho pobyt + strava bylo velice drahé. Pán si to zaplatil na 14 dní, ale už po týdnu pobytu ujel domů. Paní chodila po procedúrách, nenavazovalo jí to, byla velkou část dne pryč. On se sám děsně nudil. A večer se jim už nikam nechtělo.

Psa nepřijali nikde, kromě psů asistenčních, označených vestičkou.

Jela bych sama, určitě si tam najdete nějaké kamarádky třeba na kávu. Pán se zatím postará o pejska doma. A pak můžete jet spolu /i se psem/ na nějakou pěknou dovolenou, kterou Vám už nebudou narušovat ty procedúry. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]