Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Student / šetření

Od: vyjetadvanactka® odpovědí: 5 změna:
Zdravim, nevim jestli se tu zrovna moc studentu najde, ale zkusim. Zajimalo by me jak jsou na tom studenti SŠ a VŠ z finančního hlediska. Kolik mate našetřeno/příjem/odvody. Já mám osobně brigadu,alimenty, auto, bez intru a měsíčně ušetřím maximálně 5,000. Prijde mi to pomerne malo a tak se chci zeptat, jestli to ma tak vetsina nebo jen ja.
Diky ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wingman
hodnocení

1x

Za me je to docela dobre skore.

Kazdopadne gratuluji, umite hospodarit asi tak 100x lepe nez senatorka Sipova, ktera se holedba jednak prislusnosti k Piratum, coz je v jejich ocich elita a jednak titulem Mgr. A presto nevyjde s platem, ono co to je dneska nejakych 130 tisic na mesic. A uy chudina uvazuje o darovani ledviny, proto bych rad vyuzil teto platformy a navrhuji zridit verejnou sbirku na Doniu, aby ubozi senatori, kteri dbaji o blaho naseho lidu nemuseli byt ohrozeni ztratou organu

idnes.cz/...

hodnocení

Diky za velmi zajimave rozsahlou odpovedí. *palec2*

km
hodnocení

1x

málo? tohle mnohdy neušetří ani pracující

mathew
hodnocení

0x
Jestli vám zbyde 5 tisíc tak jste na tom asi líp než většina. Jenže většina taky nebude brát ty alimenty a bude mít jenom brigádu.

hodnocení

0x

Zůstatek máš slušný. Jsou tam obrovské rozdíly u jednotlivců a mezi SŠ, VŠ Bc., VŠ Mgr./Ing. ... a VŠ PhD. Při těžší SŠ, VŠ brigády moc nejdou, alimenty & jídlo a bydlení/intro od rodičů, auto & MHD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]