Nejste přihlášen/a.
Kartám nevěřím. Nevěřím vlastně žádnému věštění. Co má přijít, to přijde, ale dopředu Vám to nikdo neřekne. A člověk se musí sám snažit, aby se v jeho životě neobjevilo něco nepříjemného. Karty tomu nezabrání, ale ani nepomohou.
Kartářky mám za práskané lehkoživky - dáte 500 Kč /či víc/ a ony Vám něco nakukají. Zda tomu budete věřit, či ne, je Vaše věc.
Některým naivním osobám ale dokáže věšba zničit i život, myslí na to, bojí se toho...a zatím jsou to jenom keci v kleci! Jaga.
Splnila jsem Vaše přání a píši slušně bez urážek. Za to ale upřímně, jak si to myslím.
No, pravda je tak někde na půl. Pravda je, že jsem zazžil pár zvláštních věcí, které opravdu nedokáži vysvětlit, ale klasické věštění na kšeft probíhá přesně dle popisu -> něco řekneme (manipulant si složí obraz) a pak se zkouší trefit na klíčové věci -> člověk pak věří v dané a to tak pevně až je to stane. Extrém příklad - stane se ... a člověk je napružený, nedává pozor a je to doma. Něco jako Lomikar pověst.
Ty malé papírové kartičky vám sami o sobě nikdy nic neřeknou. Je to zcela jinak, než si zřejmě myslíte. Karty slouží jako takové pojítko mezi vámi a universem, kde jsou veškeré informace. Tarotové karty vám budoucnost neřeknou, pouze vám osvětlí vaši současnou situaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.