Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noční spaní na záchodě

Od: hugo odpovědí: 12 změna:
Už se vám někdy stalo, nebo občas někdy stane, že když jdete uprostřed noci rozespalí na záchod, poté co usednete na záchodovou mísu a než vykonate malou potřebu,usnete sedící na záchodové míse

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

9x
To se podaří asi jenom ožralému.

km
hodnocení

0x

ne, nesedám

nov
hodnocení

0x

Nikdy, chodím na wc před spaním a vydržím až do rána.

hodnocení

0x

Nikdy se mi to nestalo. Ale jednou jsem trošku zdřímla ve společné vířivce v akvaparku. Teplá voda, bublinky, opřela jsem si hlavu o ten okraj - a manžel mě probudil! Jaga.

vali

Zážitek na celý život :)

hodnocení

0x

Ne, ale už se mi stalo, že než jsem vykonal to, proč jsem přišel, tak mi málem přimrzla pr... k prkýnku (klasická kadibudka).

Kdo usne, zmrzne...*smich*

hodnocení

0x

Ne, ale usnul jsem na semaforu na červený.

hodnocení

0x

Nesedám,ale kdysi dávno jsem při usednutí na velkou zůstal, nevím jak dlouho, ale než jsem dočetl-přečetl jeden scifi román! Ale to mi bylo cca o 40 méně než dnes .

mll

Čtením se taková velká potřeba (a někdy i malá) může pěkně protáhnout. To ale už buší na dveře ostatní.

No tehdy by to musel být výhradně jen zloděj. Bo jsem bydlel sám !

mll
hodnocení

0x

To se mi teda nikdy nestalo a to chodím v noci pravidelně od nepaměti. Teda poslední roky se mi občas stane, že vydržím až do rána.

hodnocení

0x
Nee,nestalo a to chodím každou noc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]