Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plesnivý korpus?

Od: iva odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,pekla jsem prvně mrkvový dort.Korpus jsem nechala přes noc do druhého dne na talíři v kuchyni pod utěrkou.Druhy den po rozkrojení jsem se dost znepokojila,že těsto není krásně oranžové,ale spíše zelené a slunečnicová semínka zčernala...Poraďte,je to asi na vyhození,že?
Plesnivý korpus?
Plesnivý korpus? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, nic tomu není, je to chlorofyl od slunečnicových semínek. Také jsem si jednou myslela, že něco zplesnivělo za pár hodin.

Plesnivý korpus? #3

tak
hodnocení

0x

Je vidět, že jste ho už asi 3/4 snědli, tak zbytek už k vyhození také není. Čerstvě upečený by do rána ani nemohl zplesnivět.

hodnocení

0x

O plíseň se určitě nejedná. Plísně se řadí do říše fungi - houby. Ty sice umí růst poměrně rychle, ale tohle je i na ně moc, možná kdyby to na tom stole leželo čtyři dny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]