Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing do pupíku- názor, líbí se klukum?Mám si ho nechat udělat? Hojení

Od: houbicka odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, přeji krásnou sobotu,
Mám k Vám dotaz, co si myslíte o piercingu v pupiku? Je mi 17 let a jelikož se mi hodně zalíbil (prevazne v lete, v plavkach), tak bych si ho chtěla nechat propichnout, ale mám obavy, jak to bude vnímat okolí. Jsem drobné postavy, chodím do fitka, takže myslím že postavu na to mám (nemam vylozene brisaky, to ne). Ale četla jsme, že i záleží na druhu pupiku. Pokud ho někdo z vás má tak jsme se chtěla zeptat, jestli jste spokojeni a jak dlouho ho máte, jak dlouho se hodil, nějaké doporučení vaše, atak. To budu moc ráda.jo a jeste co se tyce pripadneho budouciho tehotenstvi, vadi to tomu nejak? Stane se s tim neco, kdyz se to vcas vynda? Zaroste ta dirka? Jediné co vím že se prý hojí dlouho a nesmí se do bazenu. Myslíte že kdybych si ho pichla třeba až za měsíc tak se stihne do léta zahojit? (Kvůli dovolené) poté mám ještě dotaz líbí se piercing i klukům? Nevadí jim to? Mamce jsem to ještě teda neříkala, takže nevím jaký na to názor má, jelikož se snažím nejdříve zjistit zda to opravdu chci a přečíst si zkušenosti. Dekuju vám moc. Preju krásný víkend a omlouvám se za delší text.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Měla jsem u tabule studentku. Na sobě tu kratičkou halenku, takže pupík jí byl krásně vidět. Pohled ale hrozný. Měla v něm totiž piersing, který hnisal. Pupík škaredě zarudlý. Tatínek, známý oblastní chirurg/!/, se nechal ukecat a dcerce tuhle okrasu instaloval... Nejsem příznivcem piersingu, je to Vaše věc, ale počítejte i s touto variantou. Pupík ještě jde, ale jazyk, bradavky nebo genitál, to je pro mne za hranou.

houbicka
hodnocení

Ano, to s Vámi souhlasím. A dekuju!

km
hodnocení

1x
Ano, pupik mam od narozeni a jsem s nim spokojeny. :)
Ted vazne. Klukum je to fuk. Osobne bych radsi bez. Co nesnasim tak je kruh v nose, to bych vrhnul, kdyz to vidi.. :) Jinak pichnuti pupiku nicemu nevadi, je to jen na vas. Kdyby s tim za mnou prisla dcera, asi bych ji vysvetlil, ze to nepotrebuje.

kdosi
hodnocení

0x

V těhotenství to myslím nevadí, dírka se zahojí, ale většinou to trvá dlouho a zůstane jizva.

Mě se holky s piercingem nelíbí. Ale jsou výrazně horší vady.

ltz
hodnocení

0x
Každému se hojí kůže jinak, někdo je bez problémů, jiný má potíže při hojení, tělo to třeba ani nepřijme. Potom další riziko po těhotenství, můžou v té oblasti vzniknout nepěkné strie. Klukům je to asi jedno, těm se u holky líbí jiné přednosti, piercing snad až na posledním místě. Ale rozhodni se podle sebe, jako každý jiný.
houbicka
hodnocení

Dekuju!ještě to promyslím a zeptám je se maminky, jaký na to má názor. Třeba mi to ani nepovolí. Hezký den

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, toto frčelo tak před 15-20 lety, dneska už ne.Investoval bych to šatníku, kosmetiky, voňavky, pěkně udělané vlasy, francouzská manikúra,...

hodnocení

0x

V současné době už to není módní, jsi pozadu. To se nosilo, když byly v módě kalhoty "bokovky" a krátká trička - crop top. Aby to bylo vidět.

Dneska se nosí kalhoty s vysokým pasem, a tam tato ozdoba vidět nebude. Měla bys víc sledovat módu.

Ta móda vysokých kalhot je rozhodně hezčí. Když jsem viděla devadesátikilovou dívku s přetékajícím sádlem kolem okraje kalhot, říkám si, že ty současné gatě jsou rozhodně elegantnější.

Přicházíš s křížkem po funuse, jestli mi rozumíš. Jaga.

km

no, já jsem mezi mladými v podstatě denně a musím říct, že to zase začínám vídat, takže s křížkem tu je asi někdo jiný ;)

hodnocení

0x

Upřímně mi piercing v pupíku nevadí, ale být holkou, sám bych si ho tam dát nenechal :)

Jako nějaký rádoby módní doplněk OK. Módy jsou různého typu, že. Co mi třeba osobně vadí jsou dnešní široké kalhoty. To když na někom vidím, tak jen kroutím hlavou. Nejhorší je, že to nosí holky i kluci. Vypadaj v tom jak hastroši v pytlích od brambor.

liska5

Ale nejlepší jsou takové, co jim ten sed visí mezi koleny. Znám jen takový přisprostlý název, ale asi víte, o co jde.*smich*

km

mně se ty široký kalhoty líbí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]