Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nepracuje tu někdo v oddělení HR, náborů nebo nemá někdo přehled a neporadil by jak získat místo v personalistice? Chtěla jsem v tomto oboru pracovat už v době kdy jsem byla na ZŠ, ale po maturitě mě všude odmítali, že nemám praxi. Tak jsem šla pracovat jako dělnice do fabriky a doufala, že až budou hledat někoho nového, tak sáhnou do interních zaměstnanců. Ani po 5 letech mě nikdy nevybrali, tak jsem to zkusila v jiné fabrice. Stejný výsledek. Mám několik kurzů personlistiky a vlastně nevím jak jinak bych mohla zaujmout. Už po škole jsem se hlásila i na asitentské pozice, do administrativy,obchodních oddělení a nic. Nějaké rády? Díky
MPSV i úřady práce mají databázi volných pracovních míst veřejně dostupnou na internetu. Zkuste se tam podívat, dá se tam vyhledávat podle zadaných požadavků.
Asi jsem to špatně napsala, nemám problém najít firmy, které hledají personalisty. Problém je, zaujmout je, aby mě aspoň pozvali na pohovor. Všude chtějí praxi z personalistiky, ale tu nemám jak získat, když mě nikde do HR nechtějí. Zkouším se hlásit i na asistentky HR, junior náboráře.
Zajímá mě, jak se někdo dostal s nulovými zkušenostmi k této práci?
Znám učitelku, která si dala žádost o práci personalisty. Byla na pohovoru a uspěla. Asi je to o typu osobnosti uchazeče. Psychologický základ, komunikativnost, pozorovací talent, kreativita, vstřícnost, asertivita, empatie, rozhodnost, důslednost...To má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.