Ahoj, je nějaká možnost jak získat zpátky kluka se kterým už to máme rok ukončený? On je ten , který ukončil vztah a je o 5 let mladší Stále jsme v kontaktu a kamarádíme se, ale prostě mi chybí a mám k němu stále pouto. Nejsem si jistá pokud cítí totéž, protože dává smíšené signály. Někdy ukazujem zájem a jindy se ke mně chová jako k cizince. Je mu 16 a mně 21, neměl problém v našem věkovém rozdílu, jde o to že jsem byla jen strašně žárlivá, protože měl furt u někoho pozornost a já si stěžovala. Lituji toho a chtěla bych to vrátit. K tomu náš vztah byl dálkový, dodám už jsme se viděli a říkala jsem mu, že budu za nim dojíždět klidně každý týden. Pořád se o něho zajímám a ptám se jaký měl den, omluvila jsem se mu i za všechno, ale šlo by nějak někoho sbalit a získat zpátky? Prosím nepište mi nic kritického já vím, že bych se s tím měla smířit, ale mě to nejde, nedostala jsem se z toho, i když to je rok a pořád mi chybí. Děkuji.
Tak až na to, že se mně moc nechce věřit dotazu.ale to je vedlejší. 16 léty kluk hledá sobě rovné, ne přestárlé větve, (pozor z jeho pohledu) Milá tazatelko najdete si sobě normálního chlapa a né bažantika.
kopecsena
To je trošku problém já jsem na mladší, ale on zase na starší , proto dodám s věkem neměl problém a když jsme se po internetu seznámili.. říkal, že je dokonce rád
Jste rok po rozchodu a nyní je mu 16. To jste zneužívala chlapce pod 15 let, to je na trestní oznámení. Nevěřím vám.
kopecsena
Trošku píšete z cesty..vztah začal když už měl 15, ale žádný zneužívání nebo styk nebyl EDIT: Každopádně znovu k vašemu komentáři, letos mu bude 17.
id
Přečtěte si po sobě co jste napsala v dotazu. Pak zjistíte, že mám pravdu.
km
"Uz jsme se videli" rozumite? Vztah na dalku. Ke coitu nedoslo...
kopecsena
Četla jsem co jsem psala a o styku tam psáno nic nebylo. Zřejmě patříte ke starší generaci která všude vidí jen chrápání s někým Scházeli jsme se ve městě jídlo, nebo procházky nevím proč zatím vidíte něco jiného. Ten vztah trval jen pár měsíců, ale známe se 2 roky
Je ještě nedospělý a také si s vámi po rozchodu jenom tak hraje. I sama to cítíte. Musíte uznat že to byla jen taková neperspektivní známost. A také, jak ho chcete získat zpátky nebo proč, když on už nemá zájem. Jenom by jste se cítila poníženě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.