Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veřejné video - vulgární pošpiňovaní osoby

Od: brumbrum odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
již jsem situaci popsala a snažím se řešit s odborníky,
ráda bych se poradila s někým, kdo tomu rozumí a pomůže mi aspoň trošku najít cestu, jak situaci vyřešit. Abych nějak uvedla do děje. Když mi bylo 16 let (momentálně mi je již 18 let) měla jsem partnera o pár měsíců staršího, vztah byl spíše na dětské úrovni, trval zhruba jen 3 měsíce a nebylo to nic podle představ, co by člověk čekal od vztahu. V průběhu stahu mě klučina nutil k orálnímu sexu, bohužel jsem ze strachu, že by se rozešel se mnou atd. jsem vždy kývla a s nikým jsem o tom nemluvila a měla odvahu až teď o tom mluvit, ale pouze s cizím okolím než doma. Klučina měl problém údajně s fetováním i policií ČR, kdy v 17 letech zdrhnul z domova i když se do týdne našel, což byl i důvod rozchodu. Ten týden, co byl v celostátním pátráním jsem měla já i moji nejbližší maminka a tatínek problém s jeho rodinou, kdy mi chodili výhružné zprávy a napadali naší rodinu u nás doma (vše bylo řešeno policií ČR). Klučina se mě snažil několikrát kontaktovat přes mojí kamarádku a uhánět mě na sociálních sítích i když byl mnou několikrát poslán pryč, aby mě nechal na pokoji, momentálně je v bloku. Zhruba v květnu minulého roku vzniklo na platformě TikTok video s mým ex, kde mě veřejně pošpiňuje. Ve videu je rozhovor s klučinou, kde se ho ptá jiný klučina na různé otázky. Zeptal se ho na otázku ,,Co bys vzkázal své ex?”, kde bývalý partner odpověděl několik hnusných věcí typu, že se vystavuji na sociálních sítích, jako coura a že jsem mu kouřila přirození. Video má několik shlédnutí, když jsem se snažila bránit v komentáři, můj komentář byl odstraněn, takže jsem situaci více neřešila z důvodu strachu. Jedná se asi o firmu, která by měla pořádat noční zábavy a různý akce. Najímají si kluky zhruba ve věku 18-21 let, aby pro ně točili videa na sociální sítě, kde se ptají různých lidí nebo skupin na různé otázky. Ptala jsem se jednoho kámoše, co pro stránku (firmu) točí videa, jestli by nešlo video s mým bývalým odstranit, že to pošpiňuje mojí osobu, ale dřív jsem měla strach situaci řešit, bohužel mi to bylo zatrhnuto, že nelze, jelikož je to dlouhá doba a na videu není konkrétní jméno i když jsem si jistá i celé moje okolí, že video je o mně. Chtěla bych se zeptat a poradit se, jak mám situaci řešit a jaký práva mám? Nerada bych z toho zatím dělala velký drama a tahala se s tím až na policii nebo soudně.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mats
hodnocení

4x

To píše maminka nebo tatínek? Propána koho by zajímalo dva roky starý video na tiktoku s nějakýma kecama, s pár shlédnutíma, takových je plný internet. Pokud nejde vyloženě o sextape, dokonce tam ani nikoho nejmenuje, co chcete řešit na policii nebo u soudu? Blbý řeči že je něčí ex coura nebo že mu kouřila, to je jen jeho vizitka, a kdyby jste to sama nerozmazávala (už jen reagovat na takový anonymní slint byla chyba) tak už dávno nikdo neví o koho jde, a i kdyby tak co, nad něčím takovým už dnes nikdo ani obočí nezvedne. Děláte z komára velblouda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]