Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco k seriálu Děcko?

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:
Co mi hlava nebere, je obsazeni obou hlavních hereček.Judit Pecháček hraje matku, je nar.1986. Magdalena Čečo hraje její dceru, je nar.1986, tedy jen tříletý rozdíl. Magdalena vypadá opravdu mládě, dokonce vizuálně se hodí i k tomu klukovi, s kterým chodí. Docela by mě zajímal důvod obsazeni, proč dceru nehraje mladší herečka.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

nezapomínejte na to, že věk je jenom číslo! *haha*

mnd®

Tady někomu schází mirek *smich* .Hlavně když v osmi bodech vyjmenoval co v kterém roce stihl udělat.Jen se jaksi zasekl v sedmadvaceti a do pětapadesáti nedokázal nic. Smutný život bez kamarádů a žen ... pokud teda vůbec nějakou ženu měl s jeho otázkama.

k2
hodnocení

0x

A myslite, ze sem chodi nekdo z lidi odpovednych za obsazeni tohoto serialu?

hodnocení

To nečekám, prostě jsem vsimava a zajímalo mě spíše, zda si tě anomálie někdo vsiml5

hodnocení

0x
To jsou starosti :) Ale proč ne, ale pak nechápu, že Vás nechává v klidu seriál Tři chlapi v chalupě. Zkuste si vygooglit, jaký byl věkový rozdíl mezi Lipským, Skopečkem a Trojanem, kteří hráli dědu, otce a syna :)
km
07.02.25 22:05

*palec*

nov
hodnocení

0x

Pro upřesnění:

M.Čečo nar. 1989

J.Pecháček nar. 1988

;)

ltz
hodnocení

0x
Asi se to musí brát tak, že to není skutečnost, ale jenom smyšlený příběh, film, seriál. Herci mohou dostat roli člověka vzhledově mladšího i staršího i obsah děje muze mit různé překvapivé nápady, prvky, fantazie.

pevac
hodnocení

0x

Přesněji rozdíl rok a půl...

Pecháček 12.5.1988

Čečo 17.11.1989

misha
hodnocení

0x
Na ČSFD je uveden rok 2007. Nar 17.11.1989 je podle mne podivné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]