Nejste přihlášen/a.
Rád bych pochopil, proč zde mizí otázky a zda je možné tyto otázky zobrazit? Je nějaká chyba u mně v nastavení?
Např. včera tu byla otázka na názor, proč je věk jen číslo a dnes už tu není.
Dnes tu byla otázka na to, jak se žilo v minulém systému a dnes odpoledne už tu není. Pročetl jsem si FAQ i pravidla, ale odpověď jsem nenašel.
Děkuji za vysvětlení.
Já mám pocit, že zmizela celá vlákna, i když byl dotyčný pouze jedním z odpovídajících. Nebo se pletu?
A není to jedno.? Byly to už staré zapadlé otázky bez dalších odpovědí,které začal mirek ,,vytahovat,, nahoru.Proto mu admin asi rád vyhověl.
To bys asi nepochopil.On totiž zmizel i uživatel mirek a že to tady za poslední dva dny pěkně rozjel s ,,chytrýma,, otázkama Jeho otázky už tu nevidím a nevadí mi to.
juraja neplakej.Koupím ti lízátko . Zas tak mladej nebyl viz.jeho příspěvek:
Na 80. léta si pamatuji dobře, ale ještě lépe na 90. léta. O obou dekádách bych mohl napsat knihu. Ale nechci být dlouhý, tak jen napíšu TOP 4 osobní zážitky z každé dekády.
80. léta:
Ve 14 letech řízení tátova auta po polní cestě u nás na vesnici, adrenalin, eurofie
V 15 letech wolkmen a stereo sluchátka do té doby neslýchaná kvalita zvuku, extra zážitek
V 17 letech vlastní motorka, Jawa 350, ta rychlost, předjíždění aut, adrenalin, euforie
18 let Úspěšná maturita
22 let: Svuj vlastní byt, svoje soukromí, konečně pocit totální svobody
25 let: Státnice z matematiky a češtiny za jedna, obrovská euforie, zatisfakce
26 let: Diskotéka v klubu na hudbu Sash
27 let: Koupání na přehradách
atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.