Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zde mizí otázky a příspěvky

Od: petrm odpovědí: 8 změna:

Rád bych pochopil, proč zde mizí otázky a zda je možné tyto otázky zobrazit? Je nějaká chyba u mně v nastavení?

Např. včera tu byla otázka na názor, proč je věk jen číslo a dnes už tu není.

Dnes tu byla otázka na to, jak se žilo v minulém systému a dnes odpoledne už tu není. Pročetl jsem si FAQ i pravidla, ale odpověď jsem nenašel.

Děkuji za vysvětlení.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mirkovi jsem rád vyhověl a smazal ho komplet, na jeho přání.

petrm
hodnocení

Já mám pocit, že zmizela celá vlákna, i když byl dotyčný pouze jedním z odpovídajících. Nebo se pletu?

Pleteš, zmizely pouze otázky které založil a jeho odpovědi kdekoli.

mnd®

A není to jedno.? Byly to už staré zapadlé otázky bez dalších odpovědí,které začal mirek ,,vytahovat,, nahoru.Proto mu admin asi rád vyhověl.

km
06.02.25 16:58
hodnocení

0x

*palec*

mnd®
hodnocení

0x

To bys asi nepochopil.On totiž zmizel i uživatel mirek a že to tady za poslední dva dny pěkně rozjel s ,,chytrýma,, otázkama :-D Jeho otázky už tu nevidím a nevadí mi to.

Prooooč...proooč, proč ti nejlepší odcházejí tak mladí *plac*
mnd®

juraja neplakej.Koupím ti lízátko *smich* . Zas tak mladej nebyl viz.jeho příspěvek:

Na 80. léta si pamatuji dobře, ale ještě lépe na 90. léta. O obou dekádách bych mohl napsat knihu. Ale nechci být dlouhý, tak jen napíšu TOP 4 osobní zážitky z každé dekády.

80. léta:

Ve 14 letech řízení tátova auta po polní cestě u nás na vesnici, adrenalin, eurofie

V 15 letech wolkmen a stereo sluchátka do té doby neslýchaná kvalita zvuku, extra zážitek

V 17 letech vlastní motorka, Jawa 350, ta rychlost, předjíždění aut, adrenalin, euforie

18 let Úspěšná maturita

22 let: Svuj vlastní byt, svoje soukromí, konečně pocit totální svobody

25 let: Státnice z matematiky a češtiny za jedna, obrovská euforie, zatisfakce

26 let: Diskotéka v klubu na hudbu Sash

27 let: Koupání na přehradách

atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]