Nejste přihlášen/a.
Dobré poledne.Rád bych se svou přítelkyní zkusil poprvé orální pohlavní styk. Bojím se ale,až mě partnerka vezme do úst a propadne zcela erotické vášni,mohla by mě třeba kousnout do koncové části údu nebo ho i ukousnout...jsou mé obavy zbytečné či nikoli?vzhledem ke skutečnosti,že má dívka je velice vášnivá a taky trochu od rány,nevím,zda to mám risknout. díky
Hm, a když je Vaše partnerka tak vášnivá a od rány, jakto, že Vám "ho" ještě neukousla nebo neutrhla? Na druhou stranu, abyste nebyl zklamán, kdyby k onomu orálnímu aktu došlo poprvé. To není jak cumlat jahodové bon-pari. Třeba ani k žádné explozi erotické vášně nedojde. Ale zkušenostmi se člověk učí, že. Takže asi směle do toho ![]()
Dobrý večer, čtu různé reakce na tento dotaz, vážné i nevážné. Ale pokud je to ale dobrá přítelkyně, a bude se jí tento způsob hrátek líbit, tak nekousne, protože příště by neměla s čím si hrát. Pokud se jí to líbit nebude, tak toho nechá dříve, než kousne. Já bych osobně tohle riziko asi podstoupil. To myslím vážně. A teď se trochu nevážně připojím k některým ostatním příspěvkům, v nejhorším případě budete chodit na dámský WC...![]()
Teda Mařenko,myslím že všichni pánové co zkoukli video se chytli za ...
akorát od koho by to kousnutí méně bolelo
.Pokaždé se musím smát všem odpovědím,to je krásné téma :D...
Knopko, Ty se jako člověk ženského pohlaví (tedy příliš nevyčnívajícího) můžeš smát. Ale co my chlapi, jen při té představě?!
Tak si tu pročítám různé otázky a odpovědi ohledně pěstování kytiček a náhodou jsem ze zvědavosti klikla na tuto otázku. Nic mě tak nepobavilo,jako všechny odpovědi. Zvlášť to video je super. Ještě že nemáme psa, ale jenom kočku. Manžel rád, zvlášť teď v létě na chalupě, také rád chodí tak, jak ho Pán Bůh stvořil. Ještěže mu tedy takové nebezpečí nehrozí. Co bych si počala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.