Nejste přihlášen/a.
Dobré poledne.Rád bych se svou přítelkyní zkusil poprvé orální pohlavní styk. Bojím se ale,až mě partnerka vezme do úst a propadne zcela erotické vášni,mohla by mě třeba kousnout do koncové části údu nebo ho i ukousnout...jsou mé obavy zbytečné či nikoli?vzhledem ke skutečnosti,že má dívka je velice vášnivá a taky trochu od rány,nevím,zda to mám risknout. díky
Hm, a když je Vaše partnerka tak vášnivá a od rány, jakto, že Vám "ho" ještě neukousla nebo neutrhla? Na druhou stranu, abyste nebyl zklamán, kdyby k onomu orálnímu aktu došlo poprvé. To není jak cumlat jahodové bon-pari. Třeba ani k žádné explozi erotické vášně nedojde. Ale zkušenostmi se člověk učí, že. Takže asi směle do toho
Dobrý večer, čtu různé reakce na tento dotaz, vážné i nevážné. Ale pokud je to ale dobrá přítelkyně, a bude se jí tento způsob hrátek líbit, tak nekousne, protože příště by neměla s čím si hrát. Pokud se jí to líbit nebude, tak toho nechá dříve, než kousne. Já bych osobně tohle riziko asi podstoupil. To myslím vážně. A teď se trochu nevážně připojím k některým ostatním příspěvkům, v nejhorším případě budete chodit na dámský WC...
Teda Mařenko,myslím že všichni pánové co zkoukli video se chytli za ... akorát od koho by to kousnutí méně bolelo
.Pokaždé se musím smát všem odpovědím,to je krásné téma :D...
Knopko, Ty se jako člověk ženského pohlaví (tedy příliš nevyčnívajícího) můžeš smát. Ale co my chlapi, jen při té představě?!
Tak si tu pročítám různé otázky a odpovědi ohledně pěstování kytiček a náhodou jsem ze zvědavosti klikla na tuto otázku. Nic mě tak nepobavilo,jako všechny odpovědi. Zvlášť to video je super. Ještě že nemáme psa, ale jenom kočku. Manžel rád, zvlášť teď v létě na chalupě, také rád chodí tak, jak ho Pán Bůh stvořil. Ještěže mu tedy takové nebezpečí nehrozí. Co bych si počala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.