Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převést na gramy

Od: juraja® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, víte někdo co je to za symbol hmotnosti (který stát používá) "z"

Myslel sem že unce, 1unce = 28gr

Ale nevychází mně přepočet, já můžu použít najednou 1500 gramů ale s tímto přepočtem mám použít 7370 gram a to nejde.

doplněno 31.01.25 21:05:

Tak nic, ruším dotaz, už jsem na to přišel.

Stačilo přehodit hru do angličtiny a metrický systém přehodit na imperiální.

V té hře v češtině používají hmotnost a a angličtině procenta z libry

Převést na gramy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

unce
hodnocení

4x

značka unce není z ale oz *smich* (neboli u vás Oz)

hodnocení

Ale to já vím, ale třeba v té hře je značka pro GRAM místo "gr" "g" chápeme se;)

unce

Ješiš vy jste zmatkař křišťálovou kouli nemám abych věděl že jde o nějakou hru a co se tam používá či nepoužívá, ale z obrázku je snad jasné že nahoře jsou unce (17 Oz, žádných 170 nějakých z), a pod tím procenta, ale ne z libry (libra má 16 uncí) ale z celkového součtu. Takže ne, nechápete.

hodnocení

Jo dobrý už mi to došlo, holt dnes pomalejší myšlení

To 0 není nula:-D

trtr
Zdravím, je to tzv. OZ fill, často na spreji s parfémy, 1oz = cca 29.57 ml, nebo jako trojská unce 1oz = 31,1035g. Značka gr jsou zase grainy, 1gr = 0.06479891 g.
km

přátelé, mezi číslem a jednotkou/značkou se píše mezera, to zamezí mimojiné záměně O a 0

prirucka.ujc.cas.cz/...

prirucka.ujc.cas.cz/...

hodnocení

No a to mně právě zmátlo. Jelikoz neznám imperiální systém.
Je rozdíl mezi tímto :120z a tímto 12 Oz.
Já hrál celou dobu v gramech, takže 120g.

jendad
hodnocení

0x

Nebude to měna?

hodnocení

Ne, je to hmotnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]