Nejste přihlášen/a.
Pamatujete si někdo na tenhle TV "detektivní seriál" z poloviny 50 let minulého století? Bylo to pár krátkých dílů o tom, jak geniální SNB odhalila rafinovaného zloděje balíků vlny ze skladu. Někdy v roce 2004 seriál opakovali v TV (snad v pořadu "Teleautomat"). Rád bych se na tohle geniální veledílo znovu podíval, ale nemůžu ho nikde najít . Poradíte?
Na Internetu jsem sice našel 2 odkazy, ale hlásí to, že není patřičná licence na prohlédnutí.
Při opakování v tom roce 2004 (?) jsem si to natáčel na kameru z televize a pak díly poskládal k sobě. Teď jsem to chtěl ukázat přítelkyni, ale už jsem to ve svém archivu nenašel .
Na tento pořad si pamatuji. Šlo o záznam na levnou černobílou filmovou surovinu, každý díl měl asi 1, slovy jednu minutu a celkem bylo zhruba 6 nebo 8 dílů. V jednom z posledních, kdy se opět kradlo, si skladník zapaluje za stolem cigaretu aby v noci hlídal. V posledním dílu se nic moc nedělo, až na to, že někdo náhle ukázal přes celou obrazovku občanský průkaz a bylo hotovo - to měl být pachatel. Jako malí jsme po tomto "výsledku vyšetřování" padali smíchem z pohovky na zem. Bohužel, kde sehnat nevím. Kdyby si někdo vzpomněl i z mého popisu, napište.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.