Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah z rozumu, zadne tanecky kolem

Od: mando odpovědí: 4 změna:
Hele ty traparny kolem mne nebavi, chci proste najit peknou holku a zadne nesmyslne “dobyvani” a podobne, proste hned bysme se sestehovali, prijdu z prace a hned pohoda pusa ve dverich, pokecame, dame si jidlo, koukneme na netflix, dame par cisel a spat.
Driv to bylo super kdyz se delaly snatky z rozumu, zaroven se i rozsiroval majetek a clovek zabil dve mouchy jednou ranou.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, zkuste vztah s chlapem - tam by to takto mohlo fungovat. Zdravím!

hodnocení

2x
Kupte si nevěstu.
Doporučuji dálný východ.

hodnocení

0x

Nechci už Martu, Hanu, Boženu ani Janu,

všechny je vykopu, koupím si v sexšopu nafukovací pannu!

Vzpomínám si, že právě ty začátky chození byly nejhezčí. Poznávání se, procházky, romantika...o tohle všechno budete ochuzen. Připomínáte mi ramlíka - přijdu, pusa, šup, šup, šup, 8 vteřin a dost - a skulit se pod duchnu.

Každý to máme nastavveno jinak, ale připadá mi, že jste citově hodně chladný. Jde Vám jen o tělesné ukojení. A to je škoda. Nebudete mít vzpomínky na nic hezkého. Ale to je nakonec vaše věc. Jaga.

doplněno 26.01.25 05:18:

Špatně to nazýváte "vztah z rozumu." To je spíš "vztah z lenosti."

ltz
hodnocení

0x
Chcete najít pěknou holku bez nesmyslného dobývání. Jak potom ale jinak. Pěkná holka na trvalý vztah vám přece musi stát zato, abyste ji dobýval. A když ji budete také sympatický, půjde vám vstříc. Jinak s chováním hrrr, budete vnímán jako buran a zůstanete sám. To by musela být leda nějaká taková nemyslící osůbka, aby vám hned skočila do náruče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]