Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lycentax App

Od: laky5 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chci se poradit, dozvěděl jsem se z internetu a z televize něco o těchto stránkách: LYCENTAX APP. Prý se dá snadno na nich vydělávat peníze? Chlubil se tím v televizi v jednom pořadu i herec Martin Zounar, že to prý používá...Já tomu tedy nevěřím, to bude asi zase nějaký podvod že? Díky za názory.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čistý podvod a Zounar s tím nemá absolutně nic společného, krom toho, že jej zneužili ve falešné reklamě. Zapomeňte na to.

km
hodnocení

0x

na tu stránku mě ani nepustí můj antivir, takže asi tak...

jj
hodnocení

0x

Zdar,

můj názor je, že je to podvod. Spousta gramatických chyb na stránkách důvěryhodnosti moc nepřidá. Nejsou tam uvedeny žádné kontaktní údaje. V podmínkách mají 4 roky starý datum, kdy tato "firma" ještě neexistovala. IP adresa stránek končí v Americe na nějakém serveru, dál se nedostaneš.

Tož tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]