Nejste přihlášen/a.
Hezký den, už se ptám po několikáté. Poradíte kde a na jakých stránkách stahovat písničky mp3. Pokud možno ještě zdarma. Jde mi oto abych měl velký výběr i zahraničních. Kvůli práci na flashku. Raději více abych si mohl vybrat. Děkuji za ochotu. Libor
Poslední dobou používám jen tohle: ww6.listentoyt.com/... (konverze z YouTube do mp3). Výběr je obrovský.
No, nic moc tedy. Zkusil jsem to, při načítání videa mě to přesměrovalo místo YT na novinky seznamu. Druhý pokus to načetlo a po zmáčknutí tlačítka mp3 nastal chaos. Modrá obrazovka s varováním, že vypršela licence oken a stiskněte OBNOVIT, za tím čouhalo okno Nortonu /ten nemám/, za ním další okno s červenýma vykřičníkama. A spadly kamery. Všechno zamrzlé, pomohl až tvrdý restart. Jdu odvšivovat, antivir hlásí trojana a ještě pár zmetků...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.