Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
hledám jednu technickou věc, podle mládí by se mělo jednat o setrvačník (autíčka na setrvačník) a jde mě čistě o ten setrvačník či jak se to zařízení jmenuje. Potřebuji si udělat jeden výrobek, která bude ze dvou částí. Jedna pevná a druhá pohyblivá. V té pevné by měl být strojek, který by se manuálně otáčením natahoval a pak přes táhlo pustil s tím, že by se to roztočilo tu pohyblivou část, na které je to nasazené. Ale nějak nedokážu na googlu dohledat, jak to správně nazvat, abych si prohlédnul možnosti. Setrvačník mě vyhledává max k autům
To co popisujete nezni jako setrvacnikovy motor.
Jsou dva druhy pohonu auticek.
1. setrvacnikovy, kdy se auticko roztlaci vpred, tim se roztoci setrvacnik, ktery pak auticko pohani dale.
2. pruzinovy natahovaci, kdy se strojek natahne posunem auticka vzad a po uvolneni auticko jede vpred. Ten sice take muze nejaky setrvacnik obsahovat, neni ale podminkou.
Podle popisu bych rekl, ze hledate natahovaci.
Kazdopadne, at uz tak nebo tak, oba typy motoru se nechaji za hubicku koupit jak jinak nez z Ciny.
Stovky za par dolaru.
High-Quality Toy /...
High-Quality Toy /...
Dokonce i verzi s natahovaci snurkou maji.
Super, ano, myslel jsem natahovací. tohle je to, co jsem hledal a můžu si zde vybrat. Díky moc!
Jestli jde jen o ten setrvačník, tak ten by šel vyrobit z osičky a kolečka. Kolečko může být například kladka - zkuste třeba googlit litinová kladka vyjede jich spousta po pár korunách.
Ono to ani nemusí být kolečko, ale v podstatě jakýkoli symetrický tvar, kterému osou symetrie protnete osičku. Akorát ta kolečka jsou taková tradiční a praktická.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.