Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se to někde koupit než na Temu?

Od: mcgyver® odpovědí: 8 změna:
Moc se mě to líbí, ale Temu nevěřím. Dá se to koupit i jinde. Nejlépe v Čr?
Dá se to někde koupit než na Temu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

inovessa.com/...

skolazdravehovareni.cz/...

Allegro a AliExpress asi také chtít nebudete.

hodnocení

0x
Co to vlastně je? Konev na čaj? V čem je problém? V rozpočtu? Respektive to chcete za co nejmíň, ale bojíte se ,že to bude šunt, když to bude stát málo? Anebo co vlastně řešíte? Mám podobný cajk z Lidlu a funguje už řadu let;) Akorát to teda není designově tak hezké jako na vaší fotce..

Problém asi je, jak to nazvat, aby se to našlo i v jiných obchodech. Já použila Google Lens.

gui
hodnocení

0x

Můžete to rozvést, proč tomu nevěříte? Děkuji

ps: Já jsem tam nikdy nic nekoupil, ale zajímalo by mě, proč máte takovýto závěr, děkuji

Temu je dost kontroverzní e-shop: medium.seznam.cz/...

Osobně si na pár nákupů nemůžu stěžovat, ale kdo nakupuje na kvalitních e-shopech s dobrou pověstí, tak se TEMU vyhýbá.

asd1

Temu vadí překupníkům který stejný zboží prodávají s marží klidně 1000%, proto se objevujou takový varovný články jak je Temu zlej *smich*

U mně zatim všechny nákupy OK.

Je dobrý na tyhle nákupy mít extra účet kde je jen suma na nákup příp. co jde oželet když ho někdo vyluxuje.

Je rozumný podporovat místní výrobce a ne "čínu", ale tohle se u nás moc nedělá, tak Temu je jen vynechání překupníka.

netemune

Což neodpovídá na to, proč dotyčný tomu Temu nevěří - Nebo si má za tel odpovědět sám, že dotyčný je zmanipulován podobnými tendenčními články?

hodnocení

0x

Určitě... většina zboží co je na Temu se dá koupit i jinde. Obvykle je to tak, že nějaký vykuk nakoupí ve velkém na Temu a pak to násobně dráž prodává na svém e-shopu. Takových výrobků už jsem viděl.

Volba je pak na Vás. Koupíte si to sám na Temu, nebo zaplatíte někomu za zprostředkování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]