Aha, na hadice jo? To mi přijde že má velmi malý krok a malou sílu aby to těsnilo. Zřejmě teda na nějaké menší tlaky nebo na jaké hadice? Píšou tam něco o změnách teploty no tak asi někde do laboratoře je beztlaký? Pustit do toho zahradní 3 a půl baru tak to neudrží
Já že to přesně pasuje na svorky olověného akumulátoru a chytám s tím drátky, když se mi to nechce narychlo přidělat svorku napevno.
pero - ano, máte to uvedené v tom odkazu. Když si zvolíte správnou velikost, tak to udrží dost. Ono to nejde jen tak lehce zmáčknout, tak to drží fest, ale k zahradní hadici to není.
Ale prdlajs, to,že odpověděl první a ještě mu to obodovali, to ještě neznamená, že má pravdu. To skutečně nejsou hadicové spony, ty rozhodně nemají tak dlouhé konce. Je to uzávěr na činku, akorát ty současné mají často na koncích plastové návleky, ale často vidívám i stejné, jako jsou na fotce tazatele fitplus.cz/...
mp
Promon - ledaže ta tvoje čínská má cca 18-19mm osu? A ne 25mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.