Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání zboží do ČR

Od: kubinec® odpovědí: 10 změna:

prosím vás , nemohu zjistit jestli z tohoto e-shopu, odesílají i do naší republiky, prosím vás můžete mě poradit zda to tam je někde napsané kam všude posílají?

děkuji

zde - watchshop.com/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Pane, oni tam mají Shippings locations.

hodnocení

aha, ale není tam ČR :-/

doplněno 08.11.12 20:48:

takže nelze, zasílají jen do zemí EU

buss

A to už nejsme v €U?

hodnocení

ale jo, jsme. :)

jenže jak zjistit jestli zasílají i do zemí kde není měna €U

buss

Tak tomuto už nerozumím! běžně posílám platbu do zahraničí a banka mi to proplatí, jen řeknu v čem. Nevím co máte k dispozici pro platbu. Počíst i o tom na intu, pay pal a podobnéééé. Bože lidi...

hodnocení

platil bych PAYPAL, ale co když ten e-shop nezasílá do zemí východního bloku?

o to mi jde

např. na Ebay někteří prodejci nezasílají do ČR a jiní zase jo

tak abych neprovedl paltbu a nemám pak zboží ani peníze :(

buss

Kriste páána, a to je problém napsat prodejci, zda to zašle sem? Je tam frage stellen? Chce to trochu odvahy!

Neumíte číst?EU Shipping locationsPlease note that our EU shipping locations include the following countries only:Austria, Belgium, Bulgaria, Switzerland, Cyprus, Czech Republic, Germany, Denmark, Estonia, Spain, Finland, France, United Kingdom, Greece, Hungary, Ireland, Iceland, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Sweden, Slovenia, Slovakia,
hodnocení

*hi* jejda já nepoužil rol. klečko na myši, omluva všem

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]