Nejste přihlášen/a.
Nevím,zda jsem si vzala walfain. Vzít si nebo až zítra. Beru 1denně
Pokud ti dělá problémy užívání léků, tak si kup nějaký pořadač na léky. Tam si v něděli večer připravíš léky na celý týden a každý den si pak vezmeš léky v příslušném okénku.
Podle toho poznáš, jestli jsi léky brala nebo ne.
Warfarin má v krabičce příbalový leták. Zkus si ho přečíst. Často výrobci léků popisují i situaci, co dělat když zapomeneš užít léky.
Na ředěni krve beru tablety Godasal a lékař na chematologií mi mluvil, že pokud bych si některý den zapomněl tuto tabletu vzít tak se nic neděje a nevadí to. Když jsem byl trhat zub tak zubař mi řekl abych si předtím 4 dny ten Godasal nebral a ničemu to nevadilo, že jsem byl těch 4 dnů bez těch tablet.
Pokud chceš mít jistotu tak bych se ohledně toho poradil např. telefonicky s lékařem.
Než jsem šla trhat zub, pět dní jsem měla lék vynechat. Beru jiný lék, Trombex, ale účinky jsou stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.