Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Už kolik dní mě štve,jak se utrácí peníze náš všech.Dva případy poslení doby:Ředitel pražského magistrátu M.Kubelka,nehorázné odměny a byt pro jeho asistentku a koupě auta za 3 mil pro ostravského primátora J.Dostála.Nezávidím,ale tohle to jim nesmí projít.Navrhuju vyhlásit(zorganizovat)demonstraci za jejich odvolání.
Lorenc, Nejlevnější zedník v kraji, Cihlu do ruky to on nevezme, a co už postavil baráků
3 000 000? Tak to stačí na platy tak 4 státních zaměstnanců za rok... Navíc to auto bude mít nějakou zůstatkovou hodnotu, nejde nebo čisté peníze do kapsy pro někoho.
Já myslím že peníze odtékají jinudy. Ale máš shromažďovací právo a můžeš zorganizovat cokoliv, nikdo ti nebrání, najdi opozičního politika k tomu kdo ti zrovna sympatický a určitě se nějak domluvíte
Díky za tip.Už mě odpověděli a zaměří se na ně.A klidně pojedu demonstrovat,i když BUDE PRŠET.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.