Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demonstrace o odvolání vybraných politiků

Od: lorenc odpovědí: 14 změna:

Zdravím.

Už kolik dní mě štve,jak se utrácí peníze náš všech.Dva případy poslení doby:Ředitel pražského magistrátu M.Kubelka,nehorázné odměny a byt pro jeho asistentku a koupě auta za 3 mil pro ostravského primátora J.Dostála.Nezávidím,ale tohle to jim nesmí projít.Navrhuju vyhlásit(zorganizovat)demonstraci za jejich odvolání.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

3x
Pokud nemáte zkušenost s organizováním demonstrací, požádejte o pomoc nějakého duševního velikána třeba z SPD. I ve vašem městě určitě nějakého najdete.
007cz
Předpokládám, že máte na mysli demonstraci typu "holá dáseň". Na tento typ demonstrací spolek milionu chvilek nebude vhodný.

boomer
hodnocení

3x

Lorenc, Nejlevnější zedník v kraji, Cihlu do ruky to on nevezme, a co už postavil baráků:)

3 000 000? Tak to stačí na platy tak 4 státních zaměstnanců za rok... Navíc to auto bude mít nějakou zůstatkovou hodnotu, nejde nebo čisté peníze do kapsy pro někoho.

Já myslím že peníze odtékají jinudy. Ale máš shromažďovací právo a můžeš zorganizovat cokoliv, nikdo ti nebrání, najdi opozičního politika k tomu kdo ti zrovna sympatický a určitě se nějak domluvíte

Přesně tak. Tohle jsou sice ostudné příklady papaláštví či přikrádání, ti lidé mají morálku poněkud pokřivenou, nicméně dopad na státní rozpočet je neměřitelný. To taková Dlužena Schillerová, to je jiná třída! Tím ale nechci naznačit, že by se to mělo ignorovat.

hodnocení

2x
A co vám v tom brání.
Prostě svolejte demonstraci a modlete se kolik lidí přijde.
doplněno 15.12.24 21:28: Navrhují se spojit z těmahle, prý mají zkušenosti.
milionchvilek.cz/...
lorenc
hodnocení

Díky za tip.Už mě odpověděli a zaměří se na ně.A klidně pojedu demonstrovat,i když BUDE PRŠET.

Ale to toho moc pro změnu neděláš. Je potřeba dělat víc, sám jít příkladem a ne jen chodit hulákat buhví kam.

asd1
hodnocení

2x
Tak jí zorganizuj, dnes můžeš,kopat uran tě za to dnes neposlou.
Souhlasím že takový člověk se do politiky dostat nemá. Nemaka pro město ale pro sebe, když se prospecharstvi provalilo tak by měl odstoupit nebo být vyhozen.
Ad malá ryba tak se vlastně nic nestalo -kapky dělají moře.

hodnocení

1x

Navrhuju vyhlásit demonstraci. Tedy ať to někdo za mě udělá a já, když se mě bude chtít a nebude zrovna pršet, tak přijdu.

Co ti brání to vyhlásit a zorganizovat sám.

hodnocení

0x

Navrhuju vyhlásit(zorganizovat)demonstraci za jejich odvolání*****co čekáte od ostatních? Návrh se většinou zamítá.

Myslíte jako že návrh se zamítá většinou ( nadpoloviční) nebo že se zamítá většinou ( obvykle)?

makk
hodnocení

0x

Demonstraci se vysmějí, v historii se osvědčila spíš defenestrace.

Ta první se osvědčila, druhá diváky vyloženě zklamala.
makk

No ale teď je pod okny parlamentu uklizeno a dlažba, takže je naděje, že nezklame :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]