Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netradiční vánoční suvenýr na jarmarku

Od: janacova odpovědí: 9 změna:
Byla jsem na vánočním jarmarku a narazila na jeden takový stánek kde prodávali trička, odznaky a různé suvenýry a zděsilo mne, že měli vystavenou lidskou lebku na takovém stojanu s nápisem Harley-Davidson. Jsou to atrapy nebo pravé motorkařské lebky po nehodách motorkářů co si mám myslet,když to vypadá jako pravá lebka bylo mne přesto blbé se před lidmi zeptat toho stánkaře. Co si myslíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na SŠ jsme měli v kabinetě na podstavci Karla, kompletní kostru celého člověka. Bývala často zdrojem různých studentských legrácek. A nikoho z nás by nenapadlo, že je to z opravdového člověka. Že z někoho pohřbili jen maso a tu kostru nechali k našemu povyražení. *smich*

To jste nikdy neviděla atrapu nějaké věci? Třeba i dokonalou? V muzeu voskových figur také nejsou skuteční vycpaní lidé, ale napodobeniny z vosku.

Snažte se trochu přemýšlet. A kdyby to náhodou nešlo, tak upečte raději ještě nějaké cukroví.

Pochválím Vás jedině za to, že jste se naplno nezeptala stánkaře. Dovedete si představit kolem stánku to "halló"? *smich2*Jaga.

hodnocení

1x

Ano, jsou pravé.*modla*

hodnocení

0x

Opravdu to není "trollí" dotaz? Vypadá, že ano...není to "z nehody"...nebojte.

janacova
hodnocení

Tím že jsem to viděla jen podruhé v životě tak mne to úplně rozhodilo a vylekalo na těch vánočních trzích a vrtá hlavou z čeho to vlastně je.Přemýšlím pořád nad tím.Jednou jsem byla v kostnici a tam byly též lebky ale trochu jiný odstín barvy. Existují vůbec napodobeniny a repliky téměř k nerozeznání od pravé lebky?
kdosi

Jo, existují, už aspoň pár desítek let normálně ke koupi. Naopak s opravdovýma se obchodovat nesmí a za takovouhle cenu by je taky nikdo nenabízel, natož veřejně.

hodnocení

0x

Ano, je to kluka, co se rozsekal v buchlovském kopci. Před dvěma týdny měl pohřeb, resp zbytek jeho těla, co z něho našli. Koncem léta si koupil sportovní verzi Harleye.

mathew
hodnocení

0x
Samozřejmě, že je pravá. Padělky se prodávat nesmí

liska5
hodnocení

0x

Vy jste ve škole neměli didaktický model lebky, nebo lépe celé kostry?

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, byla to patrně dokonalá atrapa - něco jako realisticky vyvedený "umělák" ze sexshopu . Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]