Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Rád bych se vyslovil: Domnívám se, že Nikol předem věděla, že bude zrádce a mohla si připravit strategii "chudinky". Pak nedostal Martin šanci se odhalit-opět bych si myslel, že to byl takový okamžitě vymyšlený odkláněcí manévr. A hra, ve které je povoleno přísahat na smrt svých blízkých -neberu. To jsem zvědavý, jak to vidíte vy. Pozn: To jsou starosti, co,?
Zde se vyskytují převážně dospělé osoby. Tyto osoby nesledují v televizi hlouposti a mediální výkaly.
Takže ne, já a myslím že ani jiný rádci netušíme, co za pseudocelebrity zde chcete probírat. K tomu Vám doporučuji sledovat někde na facebooku nebo na kojeneckém tiktoku nějaké spřízněné skupiny.
Já se třeba řadím do skupiny odpůrců této žumpy jménem zábavné pořady a dělám dobře. Zkuste to jednou taky. Sledováním toho úpadku v televizi ještě nikdo nebyl lepším člověkem, ale naopak člověkem vypatlanějším, zmanipulovanějším a mentálně vyprázdněnějším.
Na pořad mě nalákaly reklamy se slovy detektivní pátrání. Po prvních dvou dílech jsem to vzdala, ale v archivu jsem si ještě asi dvakrát vyhledala pasáž se ziskem zlata. Obrazy - to bylo nápadité. Nevím, kdy jsem viděla, že Nicol přísahala na dědečka. Tím se mi zhnusila. Hra nehra, to byla za čárou. Nějak podobně nesmyslně přísahali lumpové v televizních seriálech. Trochu jsem se pak dozvěděla z hovorů se známými. Byla mi doporučena videa na Youtube, kde je možné se dozvědět hodně zákulisních informací. Jsou dlouhá, viděla jsem kus jednoho, a proto mohu odpovědět na otázku.
Účastníci hry měli možnost předem sdělit, ve které skupině by si přáli být. Na základě rozhovorů s nimi pak štáb spolu s Kotkem vybral první tři zrádce. Proklepli si hráče, aby zjistili, jak je kdo inteligentní, psychicky odolný, jak umí reagovat v nenadálých situacích a podobně. A vybírali tak, aby hra měla spád a předpokládaný vývoj podle představ režiséra a celého štábu.
Osobně považuji hru za špatnou, protože je postavená na lži a přetvářce, vítězí negace. A právě proto jsem jí věnovala jistou pozornost, abych sledovala, jak moc se velká část společnosti dá na takovou stranu strhnout.
Pokud jsem poslouchal dobře tál zrádce vybrala skupina psychologů předem a moderátor he pouze označil. Ale jinak to byl docela fuj pořad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.