Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kolika spíte o víkendu/volnu?

Od: spk odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer,

rádi si přispíte nebo jste ptáčata?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Cca...do 15,00 hod.
Ale to bude asi tím že dělám jen noční.:-D
Ranní výjimečně.

hodnocení

2x
Cely tyden vstavam bez budiku kolem 7,takze se logicky vzbudim kolem 7 i o vikendu. Vyspavaji pouze lenosi.

hodnocení

1x

Podle toho, jak se mi spát chce. Záleží, v kolik jdu spát a jak jsem nevyspalý z přechozích nocí. Takže někdy jen do 8 nebo jsem vzhůru už před 8, jindy do 9 nebo až 9:30 (málokdy do 10).

id
hodnocení

0x
Pátek či svátek v 6,30 hod bez budíku.

ltz
hodnocení

0x
V létě třeba jen do šesti, to už je krásné světlo i se sluníčkem, tak je škoda déle lehnit v posteli. A v zimě až když se rozednivá, tak do 8-9 hodin v posteli.

hodnocení

0x

Vstávám celý týden bez budíku mezi 4. a 5., pokud není nějaký spánkový problém.

smode2
hodnocení

0x

Většinou stejně jako přes týden, dle období různě. Aktuálně v 9:30, ještě cca do 10 polehávám a zároveň už pracuji na mobilu.

hodnocení

0x

Do osmi či devíti... vyjímečně do desíti. Ale ono je to o tom, v kolik se jde spát. O víkendech chodím kolem druhé, třetí, takže ráno spím déle, než ve všední den.

hodnocení

0x

Štandardne cez víkend do tej 8.00-8.30, ak nemôžem v noci spať, tak o tú hodinku, hodinku a pol dlhšie, ak mám tu možnosť, lebo ak aj celú noc nespím, tak neviem z akého dôvodu práve po tej ôsmej ráno aspoň na hodinku, ak mám možnosť, zaspím určite, tak aspoň dačo :)

hodnocení

0x

Mnoho let jsem vstával v 5:20 (pokud jsem teda neměl noční :-D) bez ohledu na víkend. Už dávno vstávat nemusím, ale ještě donedávna jsem se v tu dobu automaticky budil. Teď se budím mnohem dřív, někdy i v 1/2 3, ale vstávám až před 8. Rovněž bez ohledu na víkend *frajer*.

kuk*
hodnocení

0x

Vstávám, když mne vzbudí sousedi. Tedy v rozmezí 5:30 až 8:00 hodin. Podle toho, jak jejich děti se hlasitě projevují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]