Podle toho, jak se mi spát chce. Záleží, v kolik jdu spát a jak jsem nevyspalý z přechozích nocí. Takže někdy jen do 8 nebo jsem vzhůru už před 8, jindy do 9 nebo až 9:30 (málokdy do 10).
V létě třeba jen do šesti, to už je krásné světlo i se sluníčkem, tak je škoda déle lehnit v posteli. A v zimě až když se rozednivá, tak do 8-9 hodin v posteli.
Do osmi či devíti... vyjímečně do desíti. Ale ono je to o tom, v kolik se jde spát. O víkendech chodím kolem druhé, třetí, takže ráno spím déle, než ve všední den.
Štandardne cez víkend do tej 8.00-8.30, ak nemôžem v noci spať, tak o tú hodinku, hodinku a pol dlhšie, ak mám tu možnosť, lebo ak aj celú noc nespím, tak neviem z akého dôvodu práve po tej ôsmej ráno aspoň na hodinku, ak mám možnosť, zaspím určite, tak aspoň dačo
Mnoho let jsem vstával v 5:20 (pokud jsem teda neměl noční ) bez ohledu na víkend. Už dávno vstávat nemusím, ale ještě donedávna jsem se v tu dobu automaticky budil. Teď se budím mnohem dřív, někdy i v 1/2 3, ale vstávám až před 8. Rovněž bez ohledu na víkend .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.