Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych jsem se zeptat jestli na nějakém vánočním trhu co je v Praze prodávají taky i elektroniku a CD, LP a MC, případně i nějaké knihy. Pokud by něco z tohoto na nějakém tom vánočním trhu v Praze prodávali, tak bych tam jel třeba příští pátek. Já jsem ze Vsetína a do Prahy to mám daleko a proto se chci zeptat jestli na těch vánočních trzích co tam teď jsou (a nebo budou) prodávají výše uvedené věci.
Děkuji za odpověď
Martin ze Vsetína
To jste zamrzl někde v 80-90.letech, tenkrát se walkmany a mg kazety šmelily na polských burzách Elektronika se dnes kupuje online přes eshopy, pokud chcete fyzicky tak třeba v Datartu datart.cz/... a podobně, jen blázen by to kupoval někde venku u stánku
Na vánočních trzích najdete úplně jiný sortiment, pokud tedy vánočními trhy nemyslíte to co probíhá prakticky ve všech obchodních centrech.
Když jsem observoval tu taškařici jménem pražské vánoční trhy, jediné, co se prodávalo, byl předražený ředěný svařák a nějaké předražené pečené maso. Cílovka jsou bohatí turisté, kteří si neuvědomijí, že jsou okrádáni, ale je jim to jedno, protože u nich doma by vysolili třeba 3násobek.
Levnou elektroniku jsem ve stáncích neviděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.