Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už neumím počítat

Od: magdon® odpovědí: 3 změna:

Narazil jsem na reklamu na jakýsi úklidový přístroj (ne, že bych ho chtěl kupovat) a zarazila mě zajímavá sleva (pokud to koupím okamžitě:-D).

"...oni souhlasili, že všem našim čtenářům poskytnou exkluzivní slevu 70 %! To znamená, že vás zařízení Synoshi nebude stát 1 609,00 Kč, ale pouze 804,00!"

Tak nevím, neumím počítat já, nebo prodejce *zmateny*?

Jak mám mít důvěru k prodejci, který ze mě dělá vola? *zed*

doplněno 14.12.24 09:43:

Tak nejen, že neumím počítat, ale problém mi dělá i logika některých nabízečů zboží :(.

Jak mám chápat informaci z TV reklamy, že jakýsi geniální pečící plech "super crisper" má kvalitní trojitý nepřilnavý povrch, který je odolný vůči teplotám až 240° a kolem vloženého drátěného koše cirkuluje vzduch horký 360°? Docela věřím, že se na takový povrch nepřilepí absolutně nic, protože se ten povrch rozteče *smich* .

Neměl by se autor takové reklamy trochu zamyslet, než to pustí do éteru? Nebo jsem to jen špatně pochopil *zmateny*?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak když si koupíte čtyři kousky*smich*
get-synoshi.com/...
hodnocení

Jasně, jeden do každé ruky a po jednom přivázat na nohy. To je potom fakt uklizeno za pár minut. *haha*

Nebo že by to bylo na jedno použití, tak abych měl rezervu *nevi*? Tomu bych asi věřil víc :-D.

hodnocení

1x

Tak ted nevim, jestli do toho počítají HDP nebo DPH, nebo PDH

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]