Nejste přihlášen/a.
Myslím že to bylo v roce 2009 kdy se mi zdálo, že mě chytli Korejci (Severní Korea) a byli to vojáci a komunisti ale byl jsem někde snad v nějakém bunkru nebo zařízení a oni mě tam měli mučit. Jenže v té době se ten sen zdál nesplnitelný a doufám že nesplní. Jenže Korejci jsou už za humny a znásilňují Rusky v Kursku. No ale měl jsem v té době více snů o tom že nás napadli Němci jako WWII byli někde u přejezdu jak je železbniční dráha v Šenově. A pak se navrchu proháněli stíhačky ale takové jako messeschmity (nebo jak se to píše apod) a jedno spojenecké letadlo bylo sestřeleno tak jsem k němu běžel. A pak taky tu bylo gestapo jak nás vyslíchalo. A toto se mi zdálo několik měsíců nic příjemného. Nejhorší je ale, že jeden sen co se mi zdál v roce 2019 (možná dříve) se splnil. Zdálo se mi že vypukne celosvětová epidemie (zombies - všude bvyli zombies - na horory apod. hry jsem ale nekoukal.), všechno zavřou a já musím utéct z podniku než je zavřou. Z fabriky. Chtěl jsem varovat i ostatní ale neposlechli. Ale toto sedo puntíku stalo, já jsem zdrhl z firmy těsně poslední den zkušebky, tam jsem nechtěl být kvůli stresu a pak po 14 nebo tak nějak 14 dnech zavřeli všechno a byla ta karanténa rok 2020 (byl to březen nebo duben?).
...jeden sen co se mi zdál v roce 2019 se splnil...zombies - všude bvyli(!) zombies...
Teda ja nevim kde presne zijes, mozna jen malo posloucham radio, ale o epidemii zombies slysim az ted prvne od Tebe.
rádio a TV neposlouchám snad 10 let? Ale o tom to snad není. Je to o tom, že ta symbolika co byla v tom snu se naplnila - zombies a celé to šílenství to se stalo protože v tom snu to vypadalo neskutečně jako že se zavřou všechny podniky a lidi tam budou uvěznění protože se nebudou chtít nakazit ale přesto se všichni nakazí. V tom snu jsem se nenakazil protože jsem uprchl těsně před zavřením těch fabrik (to se pak skutečně stalo) a ni jsem kovidem neonemocněl nikdy.
Jak jako asociace? co s čím jsem si měl asociovat. Vy si myslíte že jsem poslechl někde nějaké rádio, TV nebo jsem hrál hru, jenže tam bylo příliš mnoho detailů jako to nařízení že všichni musí zůstat tam kde jsou a to bylo zavření a já jsem v tom snu prošel těsně o chlup z té fabriky jsem se dostal zadním vchodem ještě než to uzavřeli úplně ty dveře.
Ve 2. bodě máte jedinou dobrou informaci a to že tomu BOHUŽEL věříte.
Tím pádem svůj život nežijete podle sebe, ale podle nějaké Mařky v redakci nějakého bulvárního plátku, který tuto stupiditu jménem horoskop publikuje.
Garantuji Vám, že nějakou asociaci, která zaručeně sedí jenom na Vás, byste viděla ve kterémkoliv horoskopu pro kterékoliv znamení. Přesně tak horoskopy fungují - snůška obecných žvástů, které lze v určité míře uplatnit na každého. Ale že každý člověk je individualita a děje se mu pouze to, co je důsledkem pouze jeho konání, už ty směšné plky jaksi nereflektují.
Žijte v realitě a nebudete se trápit absurdními hloupostmi, to Vám mohu zaručit.
Horoskopy z novin apod. jsou určeny pro zábavu, to je vše. V reálu neexistují dva stejní lidé a tedy ani dva stejné horoskopy, protože záleží na přesném času a místě narození, které se liší i u dvojčat. V jejich případě ale mohou existovat zajímavé shody, viz známý případ Jim Springera a J/....
Jo no horoskopy jsou nanic, pokud neznáte přesné místo narození a přesný okamžik narození a i tak máte množství možností jak to složit dohromady podle toho jaké domy vám vyhovují aj. Ale přitom se vede s klientem rozhovor, takže se ověřuje jestli to sedí nebo ne. A buď máte horoskop zasr... kvadraturama a dalšíma sračk... a pak podle toho ten váš život vypadá a vysvětlujte si to jak chcete ale lidi co tam maj trigony a sextily jsou prostě v těžký pohodě a tohle zvládají lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.