Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který národ máte nejraději?

Od: adel odpovědí: 7 změna:

Kdybyste si meli vybrat, kterou narodnost máte rádi,která by to byla? A proč? (jazyk, chování, máte rádi jejich zemi..)Pro zjednodušení škrtneme Slováky,protože nám jsou nejbližší jazykem i mentalitou.A kdo trvá na Slovácích,připište i národnost na 2. místo. A patrioti také napíší někoho jiného než Čechy. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dater
hodnocení

1x

Moraváky, protože jsou otevření, je s nimi zábava

pravic
hodnocení

1x
Polskou, líbí se mi, jakou mají Poláci kulturu a jak mají nastavený morální kompas.

yve
hodnocení

1x
severské státy - jedni z mála, kteří pochopili důležitost kvalitního vzdělávání.

hodnocení

0x

Japonce, nebo jiné žluté národy. Takovou morálku, co mají oni, jim velice závidím. A hlavně loajalita všeobecně. Tradiční zvyky, které neztrácí kouzlo.

lmgify

Strávil jsi nějaký čas se žlutýma nebo to máš jen z televize?

liska5

Syn dělal v Austrálii na jedné z brigád s klukama různých národností /nejvíc z Evropy/ a pokud mu někdo pomohl a jednal fér, prý byli šikmoocí. Když se třeba měli o něco rozdělit, Češi se mu neosvědčili. Ale osvědčil se mu třeba Arab. Hodně je to o lidech a né národech.

A Poláci jsou mi taky sympatičtí, mám je za rohem a jednu Polku jako kamarádku.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, krev není voda, tak mám slabost pro Kelty. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]