Nejste přihlášen/a.
Prosím, chtěla bych se vás všech zeptat, jestli někdo nemáte nahraný Disneyho seriál "Jsem V Kapele"
(nejlépe ve formátu AVI). Ten seriál se mi moc líbí, ale bohužel ho nikde nemohu sehnat. Byla bych
vám moc vděčná, pokud byste ho někdo měli, tak jestli byste to nedali na server ULOZ.TO
(jelikož zam se za to nic platit nemusí). Nebo alespoň kdyby jste věděli, kde to sehnat.
Předem vám všem děkuji
Bůh vám žehnej.
Downpour
Ahojky hele už jsi ten seriál někde sehnala? mě se taky moc líbí je to nejlepší na Disneych Channelu tak jestli jo odepiš díky
Sehnala jsem díly pouze v angličtině.
Anebo jsem narazila na super blog www.lowe-selena-d/..., kde už adminky přidaly polovinu postav z tohoto seriálu. Prý tam budou mít celé díly v angličtině a později i v češtině :D
Dneska jsem zjistila, že adminky toho blogu ( www.lowe-selena-d/...) budou od zítřka přidávat díly "Jsem V Kapele"CZ ke stažení :D . Jsem tak ráda
Napsala jsem jim normálně na blog , jestli budou přidávat i české díly a ony napsaly, že ano, ale zatím pouze ke stažení
Ale dnes jsem jim psala znova a ony napsaly, že ty díly trvají dát na net moc dlouho a tak to budou přidávat (všechny tři díly, co zatím šly) až zítra ... no uvidíme, já doufám, že ano
TAK UŽ JE TO OFFICIÁLNÍ LIDI :D
NA BLOGU WWW.LOWE-SELENA-D/... ADMINKY PŘIDÁVAJÍ ČESKÉ DÍLY SERIÁLU "JSEM V KAPELE"KE STAŽENÍ
TO JE NAPROSTO SUPER!
JÁ OSOBNĚ UŽ JSEM SI OD NICH DÍLY STAHOVALA A KVALITA JE SUPER! :D
Supeeer bomba!Miluju tenhle seriál a miluju Iron Weasel:D Je to prostě hustý:D
Taky si tam stáhnu ty díly
Jo a žeru Ashe :D
Prosim na te strance jsem nemohl najit zadne serial jsem v kapele nevite kde to tam mam a jestli jeste vubec? a nebo jinou stranku kde to stahnu moc dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.