Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Souěže typu Kup a vyhraj

Od: petra15 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, co vy a spotřebitelské soutěže? Účastníte se jich pravidelně? Máte nějaké tipy na výhru? A kde je hledáte? Já osobně na www.chcemesoutezi/....

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

1x

Kupuju si věci, které potřebuju nebo chci. Na to žádná soutěž nebyla ani nepamatuju. Ona taky není potřeba, když to lidi kupují a mají o to zájem.

Ale jako výher v různých soutěžích mi chodí pořád spousta emailem. Výhry v soutěžích, kterých jsem se neúčastnil. Je to zřejmý podvod a tak je zahazuju rovnou. A navíc ty výhry jsou v naprosté většině krámy, které bych si nevybral. Ani zdarma.

hodnocení

0x

Pokud je získání čehokoliv podmíněno nutností cokoliv si koupit, nejde již o soutěž, ale o neférovou odměnu pro vylosovaného zákazníka. Proč to jeden dostane a jiní ne?

Že jde pouze o fikanou snahu zvýšit prodejnost a "jakoby" výherci předhodit nějaké šunty za pár Kč výměnou za macaté zisky snad nepotřebuji vysvětlovat.

Kvalitní a oblíbené výrobky takovou reklamu nepotřebují, ty si lidi kupují sami i bez reklamy. Snaha něco prodávat bez ohledu na kvalitu či oblíbenost a nazývat to soutěží považuji za nešťastné pro jméno značky i všech souěžících.

makk
hodnocení

0x

Nejlepší jsou ty, kde vyhrajete možnost si něco koupit *smich*, mě teda podobné soutěže nechávají chladným.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]