Nejste přihlášen/a.
Začni tím,že se zbavíš toho hnusného propoceného kožichu na sobě.Tlustej nejsi,ale když myslí prý rodina,tak si nech ,,podvázat,, žaludek.Místo ženských košilek a kalhotek si oblékej volné prádlo.
Nebo se odstěhuj do USA - tam je to každýmu jedno.Jsou tam i tlustý ženský.Ještě možná Viet..? - a dělat sumo.?
Choď si doma v čem chceš a co je Ti pohodlné.Klidně nahej pod županem.
Když se po příchodu domů z práce svlíkneš,tak neházej oblečení do koupelny,ale dej ho do koše na špinavé prádlo a sebe hoď rovnou do sprchy/vany - koupání klidně doma opakuj klidně i třikrát...Přece jenom více hmoty víc pocení a smradění
Rozvádět se? - Ty a proč? Ať to podá manželka a jako důvod uvede: ztloustnul a má prsa a banděro/jen sedí a nic nedělá a brzo sní i nás
Mňam masenko,gril,pivenko...a všechno okolo...
To břicho vyřeš podvázáním a je klid.
Dej sem fotku své manželky a dětí ať je s čím porovnávat.
Těch (65) je věk nebo ročník?
Hele a naval sem to krmení.Jsem dostal hlad.Ženu s děckama pošli pro studený točený do kameninového džbánu (teda jestli nemáš chlazený keg s pípou)
Ano, velké a tučně břicho
To chodim, pouze v trekach ( celoročně)
liska5: Tebe spíš zabije zdravá životospráva.Praskne Ti cévka a jsi v pr...zadnici tak jako tak.Přestaň se všude vnucovat se svýma zdravotníma radama.Který nedostatek vitaminu u šlapek na nohou za tohle může? Vypadá zdravě,barvu má zdravou,chuť k jídlu má evidentně taky.Nemusí každý vypadat jak vyzáblá babka nebo dědek.To malinký bříško se dá opravit.
Až budou tlustí hubení - tak budou hubení studení.
Fuj ! Bože, to jste zjistil až teď? Zásadní změnu životosprávy to chce, nebo Vás to zabije. Když si nevíte rady s jídelníčkem a pohybem, tak vyhledejte dobrého výživového /nutričního/ poradce. Nejlépe podle referencí.
Ano, velké a tučně břicho
Ne, já si právě nemyslím že jsem tlustý. Já mám ruce i nohy v pohodě jen větší převislé bricho. Poradci jsou zbytečně drahý. Jiný způsoby?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.