Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem tlustý

Od: chubbybear® odpovědí: 21 změna:
Dobrý den, jsem tlusty. Měřím 175 cm a vážím 150 kg . Doma mám 2 děti a manzelku. Poslední dobou i oni si už ztěžují na moji nadváhu. Např. Když přijdu z práce tak se sviknu, hodím oblečení do koupelny a spoceny se rozlije na sedačku. K tomu kouřím a chuť k jídlu je obrovská. Poradíte mi co s tím mám dělat?
doplněno 16.11.24 18:49: Jsem obézní?
Mám v mém příchodu domů z práce pokračovat?
Mám se rozvest?
Mám doma chodit celoročně v trenkách?
doplněno 16.11.24 19:44: Pište mi své nazory, jsem na ně zvědavý. Pozitivní i negativní dekuji

Jsem tlustý
Jsem tlustý #2
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

15.11.24 22:47
hodnocení

5x

Nežrat...

15.11.24 23:11

a cvičit :)

kdosi

a nepsat na internet kraviny

hodnocení

Ano, velké a tučně břicho

Nejde přestat

tycinka
hodnocení

2x

Začni tím,že se zbavíš toho hnusného propoceného kožichu na sobě.Tlustej nejsi,ale když myslí prý rodina,tak si nech ,,podvázat,, žaludek.Místo ženských košilek a kalhotek si oblékej volné prádlo.

Nebo se odstěhuj do USA - tam je to každýmu jedno.Jsou tam i tlustý ženský.Ještě možná Viet..? - a dělat sumo.?

poradte.cz/...

hodnocení

Ty chlupy jsou ale skvělé.ja si taky myslím že nejsem až tak tlusty. Oblečení nosím pouze trenky. Pouze když je něco výjimečného tak na sebe navlecu něco .

tycinka
hodnocení

2x

Choď si doma v čem chceš a co je Ti pohodlné.Klidně nahej pod županem.

Když se po příchodu domů z práce svlíkneš,tak neházej oblečení do koupelny,ale dej ho do koše na špinavé prádlo a sebe hoď rovnou do sprchy/vany - koupání klidně doma opakuj klidně i třikrát...Přece jenom více hmoty víc pocení a smradění

Rozvádět se? - Ty a proč? *bzum* Ať to podá manželka a jako důvod uvede: ztloustnul a má prsa a banděro/jen sedí a nic nedělá a brzo sní i nás :)

Mňam masenko,gril,pivenko...a všechno okolo...

To břicho vyřeš podvázáním a je klid.

Dej sem fotku své manželky a dětí ať je s čím porovnávat.

doplněno 16.11.24 20:00:

Těch (65) je věk nebo ročník?

Hele a naval sem to krmení.Jsem dostal hlad.Ženu s děckama pošli pro studený točený do kameninového džbánu (teda jestli nemáš chlazený keg s pípou) *pivo*

hodnocení

65 je věk
hodnocení

To chodim, pouze v trekach ( celoročně)
To bych se mohl vysprchovat a obleční házím na Kubu špíny v koupelně. Pravda potím se jako špekáček nad ohněm. Ale dědičné to není. Když jsme se seznámí tak jsem měl okolo 87 kg. Až pak jsem se vyzral. Maso bylo mňam snědl jsem 3. A to pivo je taky super. Podvazovat ho nebudu, ať volné lítá.
Jsem tlustý #3
liska5

Tyčinko, chtěl názor, dala jsem svůj názor. Každý dal nějaký názor, a tazatel si vybere. Žádné konkrétní řešení nenabízím, jen ať provede změnu podle nutričního poradce a ať má pohyb, tak co to melete o chodidlech a vitamínech?

tycinka
hodnocení

2x

liska5: Tebe spíš zabije zdravá životospráva.Praskne Ti cévka a jsi v pr...zadnici tak jako tak.Přestaň se všude vnucovat se svýma zdravotníma radama.Který nedostatek vitaminu u šlapek na nohou za tohle může? Vypadá zdravě,barvu má zdravou,chuť k jídlu má evidentně taky.Nemusí každý vypadat jak vyzáblá babka nebo dědek.To malinký bříško se dá opravit.

Až budou tlustí hubení - tak budou hubení studení.

hodnocení

Fotka děti a manželky.
Jsem tlustý #4

hodnocení

0x

>Poradíte mi co s tím mám dělat?
Najít si lepší fetish nebo o tom současném postovat o něm na stránkách ktomu určených. Divil bych se kdyby nějaké neexistovaly.

Nebo alespoň nebýt tak zjevný. Nevěřil bych ti že to píšeš upřímně ani kdybys to odpřísáhl na srmt všech lidí na planetě

123
hodnocení

0x

Já bych řekl, že jsi spíš nedorostlý než tlustý.

Na tvou váhu ti chybí asi metr výšky.

Ale jak vyrůst u dospělého člověka o 1m, to nevím.

*mir*

hodnocení

To je nesmysl

liska5
hodnocení

0x

Fuj ! *alene* Bože, to jste zjistil až teď? Zásadní změnu životosprávy to chce, nebo Vás to zabije. Když si nevíte rady s jídelníčkem a pohybem, tak vyhledejte dobrého výživového /nutričního/ poradce. Nejlépe podle referencí.

hodnocení

Ne, já si právě nemyslím že jsem tlustý. Já mám ruce i nohy v pohodě jen větší převislé bricho. Poradci jsou zbytečně drahý. Jiný způsoby?

hodnocení

Nejspíš je to dědičné. Můj otec (65) má necelých 170 kg. A to už je kus jednoho sádla.poslu fotku
Jsem tlustý #5

hodnocení

0x

Hele nechcete si zařídit raději Facebook a tam naházet všechny fotky, vás, rodina, pejsek a kočička, atd...?

Místo oblažování (obnažování) nás zde.

hodnocení

Ne
hodnocení

Máte ještě někdo nějakou radu?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]