Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loga - všude , dobrá, špatná prostě různá

Od: daniell* odpovědí: 3 změna:

Na každém výrobku je nějaké logo a nejen výrobku i na smlouvách , službách i hasiči mají logo , důvod proč mají firmy logo je aby se nám zákazníkům zapsali do paměti a zaujali nás mají prezentovat firmu a na první pohled poznat že se jedná o tohoto výrobce i bez nějakého textu . Některé firmy za své pusobení na trhu své logo ještě téměř nezmenily jasnou ukázkou je "Nike a jejich fajfka ( křídlo řeckých bohů)" logo je staré a přes to působý i dnes nadčasově moderně a lehce , některé firmy naopak mění logo téměr každý rok . Je nějaká firma u které se vám logo líbí? a naopak některá u které se vám vyloženě nelíbí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Popravdě co mě zrovna napadá, tak nové logo českého rozhlasu mě dvakrát nenadchlo. To už se mi líbilo víc to staré.

hodnocení

0x

Líbí se mi logo FedExu se skrytou šipečkou. Taky páv NBC je moc pěkný. Ale nic nemá na Kostelecké uzeniny :D.

Pro pobavení doporučuji mrknout na tuhle stránku s nejhoršími logy :D (angličtina není nutná)

frame*

Stránka s nejhoršími logy - tak to jsem se opravdu docela bobavil. Jedno "lepší" než druhé.*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]