Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak jsme slavní, milí důchodci, narcisové, psychopaté a divnolidé :-D

Od: tomkk® odpovědí: 7 změna:

V reakci na nedávnou otázku zde: Děti ve škole cho/... se nám na iDnes pěkně odvděčila jedna zcela "normální a nedivná":-D Klára Tesařová.

Zajímavé je, že stejně jako v dotazu se nedozvíte nic o tom, za jakých podmínek učitelka děti ven vodí, ale zato se dozvíte, že je to to samý důchodce, narcis, psychopat a jiný divnočlověk a že většina z nás tu má místo mozku z piva kostku. *smich*

Tak bych aspoň touto cestou rád popřál Klárce pěkný den a brzké uzdravení. *tanec*

doplněno 14.11.24 12:43:

Omlouvám se, zapomněl jsem vložit odkaz:

Škola? Posvač poč/...

To víte, kostkou piva místo mozku toho člověk moc neudrží. *smich*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odkaz na ten článek by nebyl? Na iDnesu nic nevidím.

Oprava - už ho mám blog.idnes.cz/...

hodnocení

0x
Pěkný, takže článek z anonymního dotazu.
Ale když jsem chtěl název té školy, učitelky, ředitele. Tak to nic, to i můj dotaz záhadně zmizel.;)
Ale jedno Kláře můžeme poděkovat, i špatná reklama taky reklama.

V iDnesu je letos okurková sezona evidentně posunutá na listopad *smich*

To není jen idnes. Už se objevil článek i na Nově. O radarech.
Fakt by mně zajímalo, kolik těch jakože dotazů zde na poradně, slouží jako podklad pro nějaký článek v novinách nebo na webech?
hodnocení

Tak on to vlastně nebyl ani tak dotaz, jako spíš postěžování si. Dotyčný/dotyčná (trochu pochybuji, že ho psal muž. Některé ženy se slabším sebevědomím vystupují na netu pod mužským jménem. Mají pocit, že je pak ostatní berou vážněji.) si víc než pro radu přišel/a pro souhlasné porozumění, podporu a soucit a toho se mu moc nedostalo.

hodnocení

0x

Tak to "Klárce" přejte :-D nebýt dotazu na Poradte.cz, neměla by o čem psát *smich*

Možná je právě Klárka ta zhrzená matka, jejíž harant musel jít na vzduch a nenechali jej prosedět s mobilem v pracce celé vyučování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]