Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty Mustang - vydrzi vam delsi dobu?

Od: ka odpovědí: 4 změna:

Zdravim, jake mate zkusenosti s botami znacky Mustang? Mel jsem jich nekolik, ale vsechny - polobotky i tenisky - mi nevydrzely dele nez pul roku denniho noseni, vzdy se odlepila nebo odtrhla podrazka u paty. Mate podobnou zkusenost nebo mam divne nohy? :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano.
Kdysi, kdyz sem si je poridil, byli oznaceny jako tzv. modni obuv (nebo tak nejak se to jmenovalo). Tehdy jsem netusil, co to znamena. Az kdyz se po chvili noseni rozpadli jsem si to zjistil. Obuv, ktera neni urcena pro denni noseni.
Prelozeno - predrazeny ksunt.
To bylo poprve a naposled, co jsem si koupil neco v Humanicu.
Pak jsem totoznou zkusenost s jinou znackou udelal s Dechimanem.
Dve negativni zkusenosti mi stacili, abych uz si v podobnych retezcovych obchodech nikdy nekoupil ani backoru.

Teda ano, jako ze nevydrzi, nikoliv ano, jako ze vydrzi.
Korekce vuci polozene otazce v nazvu dotazu.

hodnocení

0x
Kupte si normalni obuv a ne makety bot za 7 stovek.
Je naprosto jasne, ze papundeklove tenisky jsou vyobeny pouze do vylohy a ne na nohy. Nainstalujte si appku Zalando Lounge a tam sezenete boty v hodnote 3-4 tisic za ctvrtinu ceny. A nejsou to makety z kartonu.
ka
hodnocení

Dekuji za tip, zkusim, nicmene ty mustangy byly cenove 1500-2000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]