Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubař a plomba

Od: zu odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Byl jsem u zubaře, mám na zubů kat. Tak mi tam dal zatím výplň a nějaký tenký čep aby kdyby to něco dělalo tak aby šla výplň ven. Zeptám se co když výplň vypadne. Můžu ten čep sníst a zapichnout do střeva?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Co znám, tak pod tu dočasnou plombičku se nacpe vatička s léčivou látkou. Stane se občas, že po jídle zjistíte, že už tam není. Když bych si nebyla jistá, tak zubaři zavolám a sestra mi to vysvětlí.

zu
hodnocení

No to jsem měl předtím a teď mi tam dala nějaký čep říkala a cement výplň aby prý kdyby to zlobilo to šlo lepe vyndat

id
hodnocení

0x
Zubař vám nebude dělat něco, co by vàm ohrozilo zdraví. Neřešte to, věřte zubaři. Hoďte vaši mysl na něco užitečného.

zu
hodnocení

Nějaký gutarcerpovy čep se to jmenuje
nov

Gutaperčový čep.;)

zu
hodnocení

Ano a to je teda co?
re4zon
A to neumis pouzivat internet? Gutaperča je druh gumy, která se podobá kaučuku, je průhledná, pevná a pružná. Kousek gumy se ti asi tezko nekam zapichne.
liska5

Vygůglila jsem si, že čep je z měkkého tvárného přírodního materiálu. Kdybyste to spolkl, tak se nic nestane. Jedině to bude chybět v zubu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]