Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Byl jsem u zubaře, mám na zubů kat. Tak mi tam dal zatím výplň a nějaký tenký čep aby kdyby to něco dělalo tak aby šla výplň ven. Zeptám se co když výplň vypadne. Můžu ten čep sníst a zapichnout do střeva?
Co znám, tak pod tu dočasnou plombičku se nacpe vatička s léčivou látkou. Stane se občas, že po jídle zjistíte, že už tam není. Když bych si nebyla jistá, tak zubaři zavolám a sestra mi to vysvětlí.
A to neumis pouzivat internet? Gutaperča je druh gumy, která se podobá kaučuku, je průhledná, pevná a pružná. Kousek gumy se ti asi tezko nekam zapichne.
liska5
Vygůglila jsem si, že čep je z měkkého tvárného přírodního materiálu. Kdybyste to spolkl, tak se nic nestane. Jedině to bude chybět v zubu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.