Dobrý den jsem v páté třídě a líbí se mi tam jeden kluk a já nevím jak mu třeba alespoň naznačit že se mi líbí nebo je mi s ním dobře. Já tam jeden problém a v tom jsme stejní to že si v těhlech věcech vůbec nejsme jistí a tím pádem se zeptáme kamarádů a já i on jsme se přáteli nechali zmanipulovat.(kámoška mu viznala svoje cítí a on jí měl též rád (vím to tak že se ho o ní slyšela mluvit) a on to přibral s kamarády a všichni mu to znechutili tak jí jeho kamarádi napsali Di do háje neznámý kanarád. A mě se stalo že mi viznala city jeden kluk a daly jsme se dohromady ale jamarádka si že mě potom udělala srandu že mi to řekl jen pro radost a já ji věřila protože byla něj kámoška a ten den jsem se s ním rozešla.prosím pište rady moc moc moc prosím.
Od té závorky jsem se v tom začal ztrácet. Na základě mého omezeného chápání tohoto textu bych ti doporučil objektu tvého zájmu navrhnout volný vztah.
kdosi
Jsou to děcka, vždycky se při hodině do někoho zakoukají a o přestávce jim spolužáci/čky vykecají díru do hlavy a tak další hodinu čumí na někoho jiného...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.