Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se za chvíli do cukrárny, bydlím na Kladně a jelikož je neděle a mě honí mlsná, ale opravdu výjimečně, tak si zajdu do cukrárny a koupím si dva zákusky. Tak mě napadlo ještě napsat sem a zeptat se ostatních jaké zákusky mají nejraději. Já tedy mám nejraději pískový dort, floridu, pak někdy sněženku, ale jinak skoro cokoliv. Taky mi někdy chutná bezé řez. Doma mám dost jídla, ale prostě mám nějakou chuť i na zákusek alespoň jeden, ale jak se znám, tak asi neodolám a koupím si dva. Nejraději mám světlé šlehačkové zákusky s máslovým krémem. A právě zákusky s jahodami a želé to nikdy nezklame nebo jahodové košíčky. Pak taky v Kauflandu mají jahodový šlehačkový pohár, ale samozřejmě ta šlehačka nechutná jako domácí, to bych si musela vytvořit sama a jahody teď moc nejsou a jsou moc drahé. Třeba cukrárna Diana má na můj vkus hodně drahé zákusky, to samé cukrárna DolceVita. Nejlepší cukrárna na Kladně je Učňovská cukrárna, tam mají hodně velký výběr a ceny v normálu ještě, někdy tam mají i bábovku tmavou a ta je chuťově velmi lahodná a cena 25 Kč je fakt super. Stačí jet do Prahy, kde jsem dlouho dojížděla, pracovala a tam ty ceny jsou astronomické, přitom za to samé. Učňovská cukrárna nemá otevřeno o víkendu. Tak na Václaváku na Kladně mají skvělou pizzu, jeden kousek za 45 Kč a to ještě jde na dnešní ceny, nejlepší pizza je sýrová, tu mají delikatesní.
Větrník je super i vypadá nádherně, ale od určité doby nezvládám sníst ten přeslazený klobouček, tak naposledy jsem dávala pryč ty vrstvy cukru a pak to snědla, ale ono to moc nejde dolů, je to hrozně cukernaté jako např. sněhové pusinky, ty jsou vyloženě jen cukr a bílek. Zákusky jsou lahoda.
1. místo: V Tescu mívají kazetu se 4 malinovými řezy na oříškovém těstě s tmavým kakaovým spodkem. Ještě to má mezivrstvu takový růžový ovocný krémík. Stává to kolem 90.-Kč.
2. místo: IKEA. Jediné jahody s pravou šlehačkou v Praze, a to v IKEe. Pohár za 55.-Kč, pro členy I.- klubu 86.-Kč za dva poháry. Porce jahod je veliká. jidlonacestach.cz/... Šestý obrázek
3. místo: U Slávisty. Štrůdl tažený jablkový s mandlemi a rozinkami v jídelně U Slávisty poblíž zastávky U kaštanu, rozuměj v pražském Břevnově. Celá půlmetrová nohavice za 90.-Kč, samozřejmě zabalený domů k čaji o páté. Dá se vskutku označit za "domácí".
4. Místo: Karamelový pohár v cukrárně Borůvka, pár metrů od dražšího Světozoru.
Žádné značkové podniky, ale vyšmejděný produkt.
Od pizzy na leší dobu odpadám. Na Harfě ji vytvořila taková mládež, výsledkem úplně strašlivý výrobek, tlusté okraje, žádná chuť.
asi Vás nepotěším, ale nejlepší zákusek je řízek.
Jednou v cukrárně jsme si dali s manželkou kávu, manželka si koupila zákusek, prodavačka mi dávala vybrat taky, já jsem jí sdělil, že bych si ke kávě dal řízek. Moment, prošla do druhé časti a dala vybrat kuřecí či vepřový. Dal jsem si oba. "Co k tomu chcete?" Jen tu kávu.
Překvapila mne, že měla řízek, já zase jí, že jsem je snědl ke kávě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.