Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Uz delsi dobu sleduji jednoho kamarada. Jsme dobri pratele uz rok. Ja mela vztah a on ma pritelkyni. Od te doby co se zname mi prichazely od nej symboly ktere jsem brala jako pratelstvi. Brecela jsem pred nim otevrela jsem se mu a on me. Jsme jak spriznene duse a hodne podobni. Ja jsem ze zacatku ani myslenkou nezavadila o to ze by mohl byt i necim jinym. Ale casem jsem videla rozdily v mem vztahu a v pratelstvi krásném ci jak muze skutecne nekdo jiny uvazovat v na jinem levlu. S pritelem jsem se rozesla. On skrz ten rok mi casto volal i hodiny a vzal me k jeho pratelum. Telefon koncu a pusu. Obcas z nej vylezlo ze se rozejde s pritelkyni ze je o hodne starsi. Ze jsem krasna zena atd... Ted mame domluvenou veceri. On nevi ue uz nikoho nemam, ale dala jsem mu vonne tycinky a snazila se jo hodne podporovat kdyz potreboval. Nevim ale co mam delat...
Nechci prijit o dobreho uzasneho pritele s tim ze o nej projevim zajem. A nechci se nikomu vnucovat... Co mam delat? Chtela bych byt s nim vic a vice s nim travit cas
Nechci prijit o dobreho uzasneho pritele s tim ze o nej projevim zajem. A nechci se nikomu vnucovat... Co mam delat? Chtela bych byt s nim vic a vice s nim travit cas
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]