Ahoj. Uz delsi dobu sleduji jednoho kamarada. Jsme dobri pratele uz rok. Ja mela vztah a on ma pritelkyni. Od te doby co se zname mi prichazely od nej symboly ktere jsem brala jako pratelstvi. Brecela jsem pred nim otevrela jsem se mu a on me. Jsme jak spriznene duse a hodne podobni. Ja jsem ze zacatku ani myslenkou nezavadila o to ze by mohl byt i necim jinym. Ale casem jsem videla rozdily v mem vztahu a v pratelstvi krásném ci jak muze skutecne nekdo jiny uvazovat v na jinem levlu. S pritelem jsem se rozesla. On skrz ten rok mi casto volal i hodiny a vzal me k jeho pratelum. Telefon koncu a pusu. Obcas z nej vylezlo ze se rozejde s pritelkyni ze je o hodne starsi. Ze jsem krasna zena atd... Ted mame domluvenou veceri. On nevi ue uz nikoho nemam, ale dala jsem mu vonne tycinky a snazila se jo hodne podporovat kdyz potreboval. Nevim ale co mam delat... Nechci prijit o dobreho uzasneho pritele s tim ze o nej projevim zajem. A nechci se nikomu vnucovat... Co mam delat? Chtela bych byt s nim vic a vice s nim travit cas
Na to že má přitelkyni, se vám docela dost věnuje. To by se asi té jeho moc nelíbilo. No, jako asi každé jiné. Bude si muset on vyřešit své soukromi, pak budete vědět na čem jste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.